Bafétimbi Gomis

Zaten Temmuz 2017'de gelen bir oyuncunun 2 milyon alacağı başka türlü nasıl olabilir ki?
Yaklaşık 7 aylık maaşına tekabül eder ki 2018'in tamamı olmasa da Şubat'tan beri parasını almıyor demek.
Mustafa Cengiz primler ödendi demiş de "Mustafa Cengiz demişse doğrudur" gibi bir kabulümüz olmalı mı?
 
6 milyon euro kazancağız diye 15-20 milyondan olduk satışı sayesinde. Satılıp yerine oyuncu alınmaması Galatasaray tarihinin en büyük yönetim hatalarından biridir.
 
Bafe Gomis yasi itibari ile super bir yedek olur. Tam 25-30 dakikalik ikinci yari oyuncusu olarak guzel maclar cikartir. Seferovic cok sacma oldu. Icardi(Belotti) + Gomis + Umut Bozok 3lusu ile forvetr hatti kurulmaliydi.
 
Eşine az rastlanan forvetlerden. 2 kişi bile marke etse fiziğini kullanmayı akıl ederek topu kaptırmayan oyun aklı olan forvetlerden. Ve bu markelere rağmen güçlü ve isabetli şutlarla gol atan bir forvet. Hadi olmadı çalım atıp önünü açıyor. Kolay kolay bu türde forvet bulunmuyor futbolda. Adamda her şey var. Yaşı oyununa engel mi bilmiyorum o yaşlara gelmediğim için ama problem oluşturmuyorsa kesinlikle bu takımın forveti Gomis'tir. Keşke biraz daha erken tanışsaydık ya da 2-3 yaş daha genç olsaydı.
 
Şuan tam aranan yedek forvet kıvamında. geçen sezon fenerdeki serdar dursun gibi bayağı bizde katkı verir. sefer hiç umut vermiyor, bir tane forvette şart oğlu şart..
 

Üst