Basketbol Dünya Kupası Çeyrek Final Maçları - Tahminler

Kalinic 91 doğumlu,daha önünde alacağı mesafe var . Savunmada çok gayretli , atletizmi beyaza göre yüksek.Ceza şutlarını sokuyor,agresif ve kaybetmeyi sevmeyen yapıda, yani mental yönünü çok beğendim.Katılıyorum Kalinic bu turnuvada dikkat çeken oyunculardan birisi. Karşı taraf için ideal bir hamle olabilir,istemem bunu açıkçası.

Gerçekten çok yetenekli ve inanılmaz bir atletizmi var. Bu turnuva da en çok dikkatimi çeken isim oldu.

Umarım karşı tarafa gitmez dediğiniz gibi. Onu bizim takımda izlemek çok güzel olacak.
 
Fransa Londra olimpiyatlarının rövanşınıda İspanya'yı Madrid'de yenip madalyadan uzaklaştırarak almış oldu.O zamanda İspanya rusya'ya yenilince abd ile eşleşmemek için brezilya'ya bilerek yenilip 3.olunca yan grubun abd ardı 2.'si fransa'yı çeyrek finalde geçmişlerdi.Madalya hedefleyen Fransa böyle bir kirli oyunun kurbanı olmuştu.Geçen sene avrupa şampiyonu oldular ama asıl intikamı dün gece aldılar.İspanyollar'daki bu kazanmak için her yol mübahtır sistemini anlayamıyorum.Adamlar altyapılarda bile devşirme oynatıyorlar.Hani bunları ileride a milli olabilirler diye milli takıma alıştırmak içinde oynatmıyorlar.Adamlar sadece altyapı kategorsi olsada kazanmak istedikleri için bu tercihleri yapıyorlar.Kazanma alışkanlığını getirme düşüncesini fazla iyimser bakarsak çıkarabiliriz.İspanya 2000'li yılarda sporda büyük atılım yaptılar ama doping bunlarda hilesi şikesi bunlarda.Adamlar doping skandallarının üstünü örtmeyi spor politikası haline getirmişler.Latinler kazanmak için herşeyi yapar anladık ama İspanya fazla abartıp sıvıyor:)
 
Unutmayın Lance Armstrong'a doping maddesini sağlayan adamlar İspanyol. Şunların yaptıklarını eski doğu bloku ülkeleri yapsa batı basını her gün doping diye ortalığı yıkar lakin bunlara sessizler. ABD'nin de bence farkı yok. 96 ve 84 olimpiyatları dışında her olimpiyatta sporcuları dopingli çıktı. Ki bu iki olimpiyat Los Angeles ve Atlanta'da yapıldığı için testler pozitif çıkmadı.
Lance Armstrong ömür boyu men almayı tercih etti adamların isimlerini ve tüm yaptıklarını anlatıp 4 yıl ceza ile kurtulmaktansa.
 

Üst