Basketbolda ALL-STAR Heyecani Yeniden

Ülkemizde en son 1996 yılında yaşanan All-Star heyecanı yeniden alevleniyor. Türkiye Basketbol Federasyonu, liglere verilen aradan faydalanarak şölen niteliği taşıyan bu dev organizasyonu yeniden hayata döndürüyor.

EN İYİLER YARIŞACAK
22-23 Ocak haftasonu Abdi İpekçi Spor Salonu'nda yapılacak olan organizasyonda TBL (Türkiye Basketbol Ligi) ve TBBL (Türkiye Bayanlar Basketbol Ligi) yıldızları yeteneklerini zorlayarak ve tüm hünerlerini sergileyerek basketbolseverler için müthiş bir şov sunacaklar.

MÜTHİŞ YARIŞMALAR
Sürpriz sanatçıların katılımlarıyla renklenecek olan All-Star haftasonunda liglerimizde yer alan en iyi oyuncuları karşı karşıya getirecek olan "All-Star" maçlarının yanısıra; erkekler "Smaç Yarışması", "Mix-stars 3x3" maçları, erkekler ve bayanlar kategorilerinde "3 Sayı Şut Yarışması" yapılacak. Ayrıca Abdi İpekçi Spor Salonu’nda bu büyük heyecana ortak olan basketbolseverlerin katılacağı eğlenceli ve ödüllü yarışmalar da program dahilinde yer alıyor.

YERLİLERE KARŞI YABANCILAR
Bayan ve erkek liglerimizde yer alan en değerli yerli ve yabancı oyuncuları karşı karşıya getirecek olan "All-Star" maçı "Yabancı Yıldızlar Karması" ile "Yerli Yıldızlar Karması" arasında oynanacak. "TBBL All Star" maçı 22 Ocak Cumartesi, "TBL All-Star" maçı ise 23 Ocak Pazar günü sahne alacak.

KADROLARI OYLAR BELİRLEYECEK
All-Star maçında forma giyecek olan isimler; basın mensupları, TBL ve TBBL kulüp idarecileri, TBL ve TBBL antrenörleri ve basketbolseverlerin değerli oyları ile belirlenecek. Her TBL ve TBBL takımının bir antrenör, bir idareci olmak üzere toplam 2 oy hakkı bulunuyor. Antrenör ve idareciler, kendi takımlarındaki oyuncular için oy kullanamayacak. All-Star oylamasına katılmak isteyen basketbolseverler ise Türkiye Basketbol Federasyonu’nun “www.tbf.org.tr” adresli resmi internet sitesinden elektronik olarak oy kullanabilecekler. Oylama 17 Ocak Pazartesi günü sona erecek, sonuçlar ise 18 Ocak Salı günü kamuoyuna açıklanacak.

ELEMELER YAPILACAK
22 Ocak Cumartesi günü "TBBL All-Star" maçı öncesinde "Erkekler Smaç Yarışması" elemeleri, "Mix-stars 3x3" elemeleri ve "3 Sayı Şut Yarışması" elemeleri yapılacak. Elemelerde başarılı olacak oyuncu ve takımlar, 23 Ocak Pazar günkü finallerde yarışma hakkını elde edecek.

ŞÖHRETLERİN MÜCADELESİ NEFES KESECEK
Büyük ilgi görmesi beklenen "Mix-stars 3x3" maçları basketbolseverlerin çok yakından tanıdığı isimleri biraraya getirecek. "3'e 3, tek pota" formatında oynanacak olan maçlarda yer alacak takımların kadrolarında; aktif bir erkek basketbolcu, aktif bir bayan basketbolcu, emekli bir erkek basketbolcu ve bir şöhret yer alacak. Takımlarda 3 kişi sahada yer alırken, 1 kişi yedek bekleyecek.

TÜM GELİR ASYA’DAKİ MAĞDURLARA GİDECEK
Bu büyük organizasyondan elde edilecek tüm gelir, geçtiğimiz ay Güney Asya’da yaşanan deprem ve tsunami felaketlerinin mağdurları için yürütülen yardım kampanyasına bağışlanacak.
 
Süper bir haber, bence çok mantıklı bir gelişme. Ama tahminen bizim ve Avrupa kupası oynamayan takımların oyuncuları ülkelerine dönerler bir hasret gidermek için. Yabancı kadrosu biraz kısıtlı olabilir. Mesela Jacobson burada kalırsa 3lüğü alır :)
 
Bodicker,Little ve Johnson içinde cok uygun bir maç olur.

Özellikle Bodicker ve Little'in mutlaka çağrılması gereken bir organizasyon.
 
Ben oylarımı verdim :)

ERKEKLER
1 Kerem Tunceri (ULKER)
2 Harun Erdenay (ITU)
3 İnanç Koç (KARSIYAKA)
4 Arda Vekiloğlu (GALATASARAY) ( Ben 3 numarada oynatırım ama ... )
5 Kaya Peker (EFES PİLSEN)
-------------------------------------
1 Khalid El Amin (BESİKTAS)
2 Nicholas Jacobsen (GALATASARAY)
3 Saulius Stombergas (ULKER)
4 Brian Boddicker (GALATASARAY)
5 Ratko Varda (BESİKTAS)


BAYANLAR
1 Birsel Vardarlı (MİGROS)
2 Tugba Taşçı (GALATASARAY)
3 Gülşah Akkaya (MERSİN)
4 Gülizar Kalçalar (ERDEMİR)
5 Gülçin Cantekin (GALATASARAY)
----------------------------
1 Telisha Quarles (MİGROS)
2 Taquilla Allen (BOTAS)
3 Andrea Stinson (BESİKTAS)
4 Gergena Branzova (MİGROS)
5 Cori Enghusen (MİGROS)
 
4 farklı mail adresım vardı sadece bızım oyuncuları yazdım. hep beraber olalım ve bızım oyuncuları seçtirelim
 
fenerlilere döndük !

Little kim Onursal ? Kac maca cıkmıs :p

Tamen duygusal davrandıgım sadece bayanlar oldu eheh bir ara PG a Birsel Vardarlı (Kıza hayranlığım bir yana, gercekten de iyi oyuncu) yerine Ceylan Emre yazacaktım da vazgectim . O derece yani :p
 
ARdaQue' Alıntı:
fenerlilere döndük !

Little kim Onursal ? Kac maca cıkmıs :p

Tamen duygusal davrandıgım sadece bayanlar oldu eheh bir ara PG a Birsel Vardarlı (Kıza hayranlığım bir yana, gercekten de iyi oyuncu) yerine Ceylan Emre yazacaktım da vazgectim . O derece yani :p

:D Oylarımızla Halil Hocayı parkeye ındıirelim...
 
bayanlarda
ceylan emre (diğere basıp boşluğa yazıyosunuz)
tuğba taşçı
duygu kapkın (diğer)
saynur tozlu (diğer)
gülçin cantekin..

bayanlar yabancıda direk sue ann mcbride a bastım oyu diğerlerini kime attığımı uzundan yazmıyım neyse..
 
maille gelen oyların çokta değerlendirmeye alınacağını sanmıyorum.. zaten yazılan kadrolarında biraz gerçekçi olması lazım.. galatasaray diil, all-star maçı...
 

Üst