Bayan basket takımımı başarılı yoksa erkek takımımı?

  • Konbuyu başlatan Guest
  • Başlangıç tarihi
Aslında iki takımımızda beni hayal kırıklığına uğrattı ama son bölümlerde erkekler biras toparlandı bence.Bayanlarda çok ii değillerdi aslında bencede Erkekler daha ağır basıyo
 
Bu değerlendirmesi çok zor olan bir soru.Erkek takımımızın imkanları biraz daha iyi ve de doğal olarak sportif başarı açısından öndeler.Ancak bayan takımımız da hemen hemen bütün hedef maçlarını kazandı.Erkek takımından yana oyumu kullanıyorum ama bayan takımımız da beklenenden fazlasını yapıyor.
 
erkek takımı biraz geçte olsa sözünü tutmaya başladı. kritik 2 galibiyet alarak üstüste biraz daha rahatladık.. bu yüzden şu şartlarda erkekler.. ama bu orim maçını kazanmış olsaydı bayanlar ve burhaniyeden zaferle dönseler fikrim değişebilirdi
 
Takımlarımız bir elin parmakları kadar galibiyet bile alamamışken, biz hangisi başarılı tartışması yapar duruma gelmişsek, ben ce en başarılı olan Başkanımız ve Yönetim kurulumuz.
 
bence erkek takımı daha başarılı son iki maçını kazandı......


yağmurlarda çamurlarda
işte gerçek kapalı burda!!
 
Erkek takımının nesi başarılı? İyi bir kadro var ama yerlerde sürünüyoruz.. Bayanların kadrosu çok kısıtlı.Yabancılar yeni geldi.

Erkek takımı iyi bir coach ile ilk 5 e girer.. Aldığımız galibiyet sayısı ve sıralamadaki yerimiz utanç duyulması gereken bir durum bence.
 
Aynen katılıyorum...

Bir erkek takımının kadrosuna bakıp yorumlamak,bir de bayan takımının kadrosuna bakıp yorumlamak çok daha doğru olur.

Bayan takımı erkeklere açık ara yapar bu kıyasla...
 
ligde kalma cabaları verdiğimiz bir ortamda, olmayan başarının, neyin mucadesini, başarıyı kıyaslıyoruz. anlamıyorum.
everest mı yuksek hazar mı buyuk? gereksiz.
 

Üst