BCL SON 16 3.MAÇ | Galatasaray NEF - Hapoel Holon

Arkadaslar siz hic Gs tarihinde herhangi bir bransta kazanilan mactan sonra performansindan dolayi gonderilen hoca gordunuz mu ? Bizde asla kazanilan mactan sonra hoca gonderilmez anca bir hezimet olmasi falan beklenir.
 
Son hücum top bizdeyken önemli olan 3'lü averaj mıydı maçı kazanarak son atışı yapmak mıydı ?

Yani şu son 8 sn insallah üçlük yemezsiniz.İnsallah yemezsiniz.

Son 2 hücumu mahvettin Kravish.
 
Blackshear 2-3 hücumdur bitirememişken onun üzerinden oynamaya ne gerek var?

Şimdi de süreyi geçirmeye oynadık ve üzerine bir de topu kaybettik. Kravish'e tepki göstereceklerine topu potaya atsınlar bir zahmet.
 
6 saniye bu kadar uzun süre miydi be ? Bu nedir adamlar bir şekilde üçlüğü denedi.Allah'tan kaçtı.

Takıma tebrikler fakat Şampiyonlar Ligi maçları için olmasa bile ligdeki kalan maçlar adına kan değişikliği şart.Oyuncular için şart.Oyuncuların üzerinde bir bıkkınlık durumu var.Bu da bizi hücumda çok etkiliyor.Savunmadada kırılganlığımız ortadayken kazanmak zor oluyor.Adamlar kaç kez göstere göstere alley oop yapıp durdu.
 
Sanıyorum takımda koçundan oyuncusuna herkes şu sıkışık fikstürde şu maçları atlatıp Pusica ve Ndour'un rotasyona girmesiyle birlikte sonraki maçlara çıkmayı düşünüyor. Galibiyet önemliydi ama rotasyon konusunda hala ilerleyemedik.
 
İmkanımız olsa Melo ile gelecek sene devam edilmesini ister misiniz, bunu söyleyeceğim hiç aklıma gelmezdi ama bence bu senenin bizim adımıza en büyük hayal kırıklığı.
 
İmkanımız olsa Melo ile gelecek sene devam edilmesini ister misiniz, bunu söyleyeceğim hiç aklıma gelmezdi ama bence bu senenin bizim adımıza en büyük hayal kırıklığı.
Katılmak imkansız son derece abes-i iştigal bir yorum olmuş, gayet iyi bir sezon geçiriyor savunma problemleri var umarım çözecektir. Son zamanlarda daha büyük savubma gediği olarak Dee Bost'u sayarım, oyunun her 2 yönünde bir ara toparlamıştı ama şu anda çok savruk yine sezon başındaki gibi.
 
Yani, Melo savunma yapsın diye alındıysa ve onu bekliyorsak daha çok bekleriz öncelikle. Zaten böyle bir oyuncu değil, problem takım kimyasına uymuyor o da Melo'nun suçu değil. Hücumda atamıyor çünkü hücum akmıyor. Ona şut yaratmıyoruz, kendi şutunu yaratan oyuncuların da bir maçının diğerini tutmaması kadar doğal bir şey yok. Devam edilme ihtimali bizim elimizde olursa, gözü kapalı imzalamak lazım. Sene ortası iyi bir buy-out'a gönderir, gedikleri kapatacak hamleyi yapabilirdik ama normal durumda Melo'dan iyisini bulmamız mümkün değil.
 
Bu takım Ekrem Memnun takımı değil öncelikle, onun kurduğunu da düşünmüyorum. Ekrem Memnun takımlarında savunma ön plandadır, bu takımın ise savunmayla alâkası yok. Sokak basketbolu oynayarak bir yere varamayız. Kadro değişemeyeceği için hocanın değişmesi gerekiyor. Kendisini çok sevsem de olmadı bu birliktelik.
 
Melo gibi topcu bizim seviyedeki takimlar icin yeterli olmasini da gectim fazla bile.2m Euro butceyle kurulmus bir takimdan bahsediyoruz sonucta.E senin Melo gibi oyuncun varsa isin savunma yonunde de cok ekstra bir efor beklememen lazim.
Bir de bu takimda Ndour disinda iyi diyebilecegimiz bir savunmaci yok.Poor man’s Efes bu takim benim icin.Yapi geregi zaten Melo’dan bunu bekleyemezsin.Sezon basinda isin savunma yonune bende cok takiliyordum ama zamanla anladim ki bu takim attikca var olacak.Ama tabi ki belli seviyelere gelmek istiyorsak gerektiginde savunmada da vidalari sikabilmeliyiz.Ligde yari final,Bcl’de sampiyonluk gibi.
Melo’nun oyunu iki yonlu oynayan versiyonunu bizi gectim Bcl’de herhangi bir takima yar etmezler zaten.
 
Melo yani en son konuşulacak isim belki de. Madrid'i 40'ta tutan Fener'i tek başına delik deşik etmişti geçenlerde kupada. Hücumda inanılmaz yetenekleri ve deliciliği olan muhteşem bir silah. Zaten Fener de çok istedi. Oyuncuya uygun senaryolar yazmazsanız Curry gelse tartışılır.
 
Takımın oyun kurucusunun aklinda sadece topu potaya atmak var ben öyle görüyorum.Takimi oynatmak isteyen bir guard olmadan hoca da değişse bu takım böyle git geldi oynar
 

Üst