• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Bi koşu evlenip geldik

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Esra Uzun
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:25

sizce??

• Kullanılan toplam oy
    31
Ömür boyu mutluluklar.

Gsbasket ailesi kavramını şimdi daha iyi anlıyorum.

Allah bir yastıkta kocatsın.

Eh be abi. Geç bile kaldınız. Tebrikler diyorum.

Bu arada hakkaten evlenmesen foruma uğramayacaksın, alıyoruz haberlerini; yoğunmuşsun da insan kardeşini özler biraz ya. :)

Şimdiki gelinler hep iki soyadı taşıyor, acaba sen niye değiştirdin Esra? :)

bende kullanmak istedim önce,ama sonra babamda Fırat'ta istemedi(özellikle babam).. hayatımdaki en değerli 2 erkeği kırmak istemedim. ayrıca artık nüfus cüzdanlarının arkasında önceki soyadı diye bir ibare var. :)eski soyadım yazıyor orda.

Erdal Can İçelli' Alıntı:
Darısı Bay Yavuza :)
Katılıyorum :).

Allah mutlu mesut etsin. Oyum da yaşım küçük olmasına rağmen darısı başımıza geldi :).

ana.. çok güzel yahu :) sağlıkla mutluluklar..

Cidden mutlu oldum..
Mutluluğunuz daim olur umarım.

Darısı kimin başına acaba.. :roll:

arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederiz..darısı hepinizin başına inşallah...ilk sıradakiler onur yavuz,murat inal,özlem nokta,utku çapan,nilay kızılok :) aa önder'i unuttum :)

Allah bizede sizlerin mutlu günlerini görmeyi nasip etsin :) bugun 9günlük evli bir çiftiz :) çok garip ya :)

bu arada çok bunaldığım sıkıntılar çektiğim günlerde daima beni dinleyen canım arkadaşım Onur Balcı,Allah seninde gönlüne göre versin canım kardeşim,arkadaşım :)(biz ne sıkıntılar çektik,ne güzelliklere erdik)

forumda bize inanan,sevgimize destek veren herkes,düğünümüzde halay çekmeye,göbek atmaya da bekleriz..

;)

Sabah 8 de evden çıkıp ertesi gün 4 5 sularında yatağa girip aynı günn sabahında 8 de kalkıp işe giden bii olarak valla eskisi gibi ilgilenemiyorum forumla öncelikle özürü borç bilirim . Ama hayat işte ...

EsraUzun' Alıntı:
bu arada çok bunaldığım sıkıntılar çektiğim günlerde daima beni dinleyen canım arkadaşım Onur Balcı,Allah seninde gönlüne göre versin canım kardeşim,arkadaşım :)(biz ne sıkıntılar çektik,ne güzelliklere erdik)
Bu mutluluğunu görmek inan ki çok güzel.

Teşekkür ederim temennilerin için.

Vay çok uzun zamandır girmiyordum foruma ve görünce şaşırdım gerçekten :)
Ömür boyu mutluluklar :)

Viçen Bitlisyan' Alıntı:
Vay çok uzun zamandır girmiyordum foruma ve görünce şaşırdım gerçekten :)
Ömür boyu mutluluklar :)
ooo viçen bey siz uğrarmıydınız buraya :)
çok uzun zaman oldu seni forumda görmeyeli valla.
olsun hayırlı bir habere denk geldin :)

Hayirli olsun Esra (abla) Firat (abi) Allah bir yastikta kocatsin :) ;)

Dip Not:Foruma uzun zamandir giremiyordum yeni gördüm basligi.

Geri