• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Bir Sorum Var ?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Murat İnal
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:03
Puanları 0
Çözümler 0
@Murat İnal
Kafanızı kurcalayan soruların cevabını elbet bir bilen çıkabilir...

Bir sorum var =)

Murat Abi'nin avatarındaki kimdir =)

Bende sorumu yinelemek istiyorum. ''X'' nerden geliyor? Zamanında bir nick olup, şimdilerde üzerinde kalan bir şey mi abi?

Burak ve Uğurun kafasını kurcalayan sorunun cevabı Murattaysa eğer benim de bi sorum olcak Murat :p

Yahu ben ne amaçla açtım ne ooldu :) Sorular bana geldi. Neyse kişisel de olsa cevap vermeye çalışayım..

Burak kendisinin ismi Tanya . Arkadaşım :P

Uğur kardeşim X nerden geliyor.. Zamanında ua forum açıldığında uzun olmasın diye kısa bir nick seçeyim demiştim. X çıktı öyle bir anda. İyi de oldu :) Bu kadar basit işin gerçeği.

Özlem sen soracaksan da burdan sorma bence :)

Sorunun cevabi için teşekkürler abi. :) Sen en iyisi bir basın toplantısı düzenle veya rmportaj yapalım... :)

Bir sorum var? Bu forumda 3 kere sormuş olduğum ''GsBasket.org atkısı kaldımı?''sorusunu yanıtlıyacak bir görevli varmı? :shock:

Benim alakam yok o konuyla yoksa cevap verirdim :) Önder bey e özel mesaj yağdırın.

Okan BAKIR' Alıntı:
Bir sorum var? Bu forumda 3 kere sormuş olduğum ''GsBasket.org atkısı kaldımı?''sorusunu yanıtlıyacak bir görevli varmı? :shock:
Var alacakmısın?

bir sorum var, bu forumda eksikliğim hiç mi hissedilmiyor??
beni özlediğinizi duymak istiyorum..margo, geyikler sensiz eksik kalıyor demenizi istiyorum..
10. yıl kutlamasında da yoktum.. hiç kimse fark etmedi mi?? soruyorum sizee..

cevabını kendi kendime de verebilirim aslında..
:S

Bu forum Esra Ablasını çok özlüyor.Aslında daha bir çok abisini de özlüyor.Mesela Fırat Abi gibi Ali Emre abi gibi...

Ancak yeni nesil Esra Ablalarını ve onun bu site için ne kadar değerli olduğunu bilmiyor :)

Bu forumda eksikliğin hissediliyor ablacım ;)

Bir sorum var neden uzun süredir forumdan uzaksın ?

sevindirik oldum..(artık nasıl olunuyorsa)
kpss'ye hazırlanıyordum,o nedenle.. aslında ben öss'ye de bu forumda hazırlanmıştım...
:)

Bir sorum var Esra Abla'ya :)

Senin mezun olduğun sene benim kazanmam nasıl bir şeydir =) Her ne kadar kampüslerimiz çok farklı yerlerde olsa bile :)

EsraGerçek' Alıntı:
bir sorum var, bu forumda eksikliğim hiç mi hissedilmiyor??
beni özlediğinizi duymak istiyorum..margo, geyikler sensiz eksik kalıyor demenizi istiyorum..
10. yıl kutlamasında da yoktum.. hiç kimse fark etmedi mi?? soruyorum sizee..

cevabını kendi kendime de verebilirim aslında..

bu soruya ben cevap vermek istiyorum :)
senin nerde olduğunu nasıl olduğunu öğrenmem gereken kişi yada kişilerden :P öğrendim ...
hem senin yerine ben vardım sen merak etme esracım :)

Burak Barut' Alıntı:
Bir sorum var Esra Abla'ya :)

Senin mezun olduğun sene benim kazanmam nasıl bir şeydir =) Her ne kadar kampüslerimiz çok farklı yerlerde olsa bile :)
üzülüyor insan elbette çünkü 4 sene boyunca karşılaştığımız yerlere bakarsak senin dershane çıkışlarında ,ve benim turlamak için çıktıgım zamanlarda..mekan: sokaklar..
ama şimdi tam da rahatladığın bi zamanda.. ben yokum..
şenliklerde beraber takılırdık mesela..
olsun ben gelicem ocak gibi diploma almaya,takılırız o ara :)

özlemcim sana cvp vermeyi unuttum ben..
canım benim sağol inan ki seni görünce kendim ordaymışım kadar sevindim..
sen ben pınar.. bir kuşağın temsilcileri sayılırızzz :)

Bir sorum var.Ne zaman kendi aramızda basketbol turnuvası yapacağız ? :)

Organizasyon yapacak insan olduğu zaman:)

Geri