• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Bir Zahmet | TRT-1

Puanları 36
Çözümler 0
Web sitesi
bayramkurtulmus.blogspot.com
@Bayram Kurtulmuş
Arkadaşlar Süper Bi şaka programı,oyunculuk süper şakaları yapan kişide.İçerik zaten aşağıda yazıyor izleyin bakalım beğenecekmisiniz.

TRT'nin yeni komedi eğlence programı BİR ZAHMET seyircileri ekran başına zımbalayacak. Gökhan Yıkılkan'ın tipten tipe girdiği program hafta içi her gün ana haber bülteni öncesi, hafta sonlarında ise en fazla ilgi çeken bölümleri ile haftanın yedi günü TRT ekranında...
Gökhan Yıkılkan ekranların yeni komedi programında değişik tiplere bürünerek skeç tadında gizli kamera çekimleri ile her an yolunuzu kesebilir. Yıkılkan, BİR ZAHMET'e yakalanan kişiden dört adet garip istekte bulunuyor. Bu istekleri gizli kameraya çekildiğini bilmeyen kişi tüm iyi niyeti ile yaparsa programda 5.000 TL nakit para ödülü kazanıyor. Yarışmacılar ilk istekte 500, ikincisinde 1.000, üçüncüsünde 2.500 ve sonuncu istekte ise 5.000 TL kazanıyor.

?BİR ZAHMET?, TRT 1?de?

:D
Beni öldürüyor bu program ya :)

Bulajacam hepinizi bulajacam olum...

Çok sevdim programı ama yinede tipten tipe girmek konusunda Yavuz Seçkin'i tek geçerim

Star'da oynuyordu daha önce. Birkaç kez rast geldim. Eğlenceli ve güzel bir program.

Bazen fazla abartıyor. Belki program gereği, belki mizacından dolayı...

Başlarım programına, diyesi geliyor insanın. :)

YouTube da izledim Uğur'un dediği gibi eskiden starda imiş. Dikkat ettiyseniz Şahan'ın Zoka diye bi programı vardı ilk çıktığı program, o programa çok benziyor zaten yapımcaları aynı Alper Mestçi. Bu arada program gerçekten Çok komik bu

Seni bulacam olum :) Evdekiler artık kanal değiştirmeme izin vermiyorlar.Tam saatinde tv karşısındayız :)

Bu Program'ı izleyen bir daha bırakamaz acaba yakında özel kanallar'dan teklif gelir mi diye düşünüyorum.

Star'dan Trt'ye geçmiş ilginin arttığını görmüşlerdir.
Kesin özel kanallardan teklif gitmiştir bile şimdiye.

Proğrama gelecek olursak yeni Şahan'mı doğuyor ne ? :roll: :P

Bazı hareketleri şahan'ı andırıyor zaten aslında ileride format'ı değiştirip şahan'ın yaptığı tarz'da bir program yapabilir orada güzel karakterler çıkartabilirse ortaya recep ivedik gibi kendi karakterlerinin filmini yapar adama güzel bi kariyer planlaması yaptım :)

Recep İvedik 3 te oynasın :)

Abla, sen Bihter degil misin :) hahaha.

Her bölümü çok eğlenceli.Canlandırdığı bütün roller birbirinden komik... :)

[youtube:2j17c1df]http://www.youtube.com/watch?v=38QWLOp92rM[/youtube:2j17c1df]

(http://www.youtube.com/watch?v=38QWLOp92rM)

Yukarıda ki videoda 3:49 da kadından mikrofon sesi geliyor... :?

Muhammet Çelebi' Alıntı:
Seni bulacam olum :) Evdekiler artık kanal değiştirmeme izin vermiyorlar.Tam saatinde tv karşısındayız :)
Saati ne ?

Haftaiçi hergün saat 18:00 da yada 18:05 te başlıyor.

TRT de şakazede sahtekarlığı

TRT'nin çok eleştirilen programlarından birisi olan "Bir zahmet" adlı şaka programında yine ayarı kaçacak şekilde bir şaka yapılıyor. Programı yapan Gökhan Yıkılkan bu kez arabası bozulan bir vatandaş kılığına giriyor. Ve yoldan geçen herşeyden habersiz vatandaşları çevirip başlıyor şakasını yapmaya. Herşeyden habersiz diyoruz ama aslında herşeyden habersiz olanın izleyici olduğu sonradan ortaya çıkıyor. İzleyenler şakaya kurban giden vatandaşa kah gülüyorlar kah üzülüyorlar.

Bu şaka programı yayınlandıktan bir süre sonra izleyici bu şakazedeyi başka bir kanaldaki dizide manav olarak görünce TRT'nin yaptığı sahtekarlık ortaya çıktı. Show Tv'de yayınlanan Ezel dizisinin 9 Kasım Pazartesi günü yayınlanan bölümünde manavı canlandıran figüran, TRT'deki şakazedenin ta kendisiydi...

579.jpg

Geri