Bir zamanlar bende misafirdim.1 ay davetsiz misafir oldum gsbasket forumuna.Boş vakitlerimde hep takip etmeye çalıştım.Neler var,neler yazılmış diye merakla açtım hep.Seviyeli ve hoş yazılarını büyük bir zevkle okudum.Galatasaray' ın adının olduğu her yer güzelliklerle dolu olur biliyorum.Çok hoşuma gitti bazen yazılanlar,bazende hoşuma gitmedi kelimeler.Kırıcıydı bazen sözler,bazılarıda ayrımcı ve aşağılayıcı.Herzaman değil,bazen.Söylendim kendi kendime nasıl böyle yazılır diye.Ama duyuramadım sesimi.Fikrimi beyan edebilmem için bağlanmam gerekiyordu bu sanal aleme.Öyle diyordu yazılı kurallar.Heryere bağımlıydık zaten,bunların içinde gsbasket' te olmuş çokmu dedim.Ve tarihler 26 mayısı gösterdiğinde üye sıfatını kazandım.O gün müthişti.Benim üye olmam büyük bir infiale neden olmuştu.İnsanlar akın akın evin önüne geliyorlar ve hepbir ağızdan benim adımı haykırıyorlardı.Birdenbire gökyüzünde gözalıcı bir gökkuşağı belirdi.Beni selamlıyordu.İnsanlar ne olduğunu anlamaya çalışıyorlardı.Bebeklerin emzikleri yerlere düşmüş,insanlar ağızları açık bir şekilde gökyüzüne bakıyorlardı.Ve kulağımda sesler NUR NUR SEN ÇOK YAŞA NUR ne istersen yapmaya hazırız, emrine amadeyiz.
Birden büyük bir gökgürültüsü koptu yer yerinden oynuyordu sanki.Bütün vücudum bir o yana bir bu yana savruluyordu.O da ne kalın bir ses Hey kalk işe geç kaldın,kalksana diyordu.Aman allahım gözlerimi açtığımda yaşadığım büyük bir hayalkırıklığıydı.Başucumda iri yarı bir erkek kardeşçik duruyordu.Herşey anlaşılmıştı,büyük rüya bitmişti.
Fantaziyi abarttık galiba.Neyse asıl söylemek istediğime gelelim.
Online üyeden fazla sayıda olan misafirlerimize;
Hey misafirler size sesleniyorum.Biliyorum şu anda tamda bu satırları okuyorsunuz.Evet siz,size diyorum
Gelin renklendirin bizi,beyan edin fikirlerinizi;
Hayat bakmakla geçmiyor,birazda yazmak gerekiyor.
Gelince bizim dünyamıza yani beyan etmek isterseniz değerli fikirlerinizi
bize burdan afilli bir selam çakmayıda unutmayın emi ...
Görüşmek dileğiyle
Birden büyük bir gökgürültüsü koptu yer yerinden oynuyordu sanki.Bütün vücudum bir o yana bir bu yana savruluyordu.O da ne kalın bir ses Hey kalk işe geç kaldın,kalksana diyordu.Aman allahım gözlerimi açtığımda yaşadığım büyük bir hayalkırıklığıydı.Başucumda iri yarı bir erkek kardeşçik duruyordu.Herşey anlaşılmıştı,büyük rüya bitmişti.
Fantaziyi abarttık galiba.Neyse asıl söylemek istediğime gelelim.
Online üyeden fazla sayıda olan misafirlerimize;
Hey misafirler size sesleniyorum.Biliyorum şu anda tamda bu satırları okuyorsunuz.Evet siz,size diyorum
Gelin renklendirin bizi,beyan edin fikirlerinizi;
Hayat bakmakla geçmiyor,birazda yazmak gerekiyor.
Gelince bizim dünyamıza yani beyan etmek isterseniz değerli fikirlerinizi
bize burdan afilli bir selam çakmayıda unutmayın emi ...
Görüşmek dileğiyle