• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Bir Zamanlar Ben de Misafirdim

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Nuriye NUR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 2:00
Puanları 0
Çözümler 0
@Nuriye NUR
Bir zamanlar bende misafirdim.1 ay davetsiz misafir oldum gsbasket forumuna.Boş vakitlerimde hep takip etmeye çalıştım.Neler var,neler yazılmış diye merakla açtım hep.Seviyeli ve hoş yazılarını büyük bir zevkle okudum.Galatasaray' ın adının olduğu her yer güzelliklerle dolu olur biliyorum.Çok hoşuma gitti bazen yazılanlar,bazende hoşuma gitmedi kelimeler.Kırıcıydı bazen sözler,bazılarıda ayrımcı ve aşağılayıcı.Herzaman değil,bazen.Söylendim kendi kendime nasıl böyle yazılır diye.Ama duyuramadım sesimi.Fikrimi beyan edebilmem için bağlanmam gerekiyordu bu sanal aleme.Öyle diyordu yazılı kurallar.Heryere bağımlıydık zaten,bunların içinde gsbasket' te olmuş çokmu dedim.Ve tarihler 26 mayısı gösterdiğinde üye sıfatını kazandım.O gün müthişti.Benim üye olmam büyük bir infiale neden olmuştu.İnsanlar akın akın evin önüne geliyorlar ve hepbir ağızdan benim adımı haykırıyorlardı.Birdenbire gökyüzünde gözalıcı bir gökkuşağı belirdi.Beni selamlıyordu.İnsanlar ne olduğunu anlamaya çalışıyorlardı.Bebeklerin emzikleri yerlere düşmüş,insanlar ağızları açık bir şekilde gökyüzüne bakıyorlardı.Ve kulağımda sesler NUR NUR SEN ÇOK YAŞA NUR ne istersen yapmaya hazırız, emrine amadeyiz.
Birden büyük bir gökgürültüsü koptu yer yerinden oynuyordu sanki.Bütün vücudum bir o yana bir bu yana savruluyordu.O da ne kalın bir ses Hey kalk işe geç kaldın,kalksana diyordu.Aman allahım gözlerimi açtığımda yaşadığım büyük bir hayalkırıklığıydı.Başucumda iri yarı bir erkek kardeşçik duruyordu.Herşey anlaşılmıştı,büyük rüya bitmişti.

Fantaziyi abarttık galiba.Neyse asıl söylemek istediğime gelelim.

Online üyeden fazla sayıda olan misafirlerimize;

Hey misafirler size sesleniyorum.Biliyorum şu anda tamda bu satırları okuyorsunuz.Evet siz,size diyorum
Gelin renklendirin bizi,beyan edin fikirlerinizi;
Hayat bakmakla geçmiyor,birazda yazmak gerekiyor.

Gelince bizim dünyamıza yani beyan etmek isterseniz değerli fikirlerinizi
bize burdan afilli bir selam çakmayıda unutmayın emi ...

Görüşmek dileğiyle

Re: Bir Zamanlar Bende Misafirdim

İlginç ve güzel bir yazı...

Yazıyı okumaya başlayınca Nuriye Nur'un tekrar aramıza döndüğünü düşündüm. Oysaki önceden yazdığı yazıymış.

Nuriye Hanım'ın foruma büyük bir hevesle girdiğini, yazısından anlayabiliyoruz. Peki bu uzaklaşmanın nedeni ne acaba? Şiir paylaşımlarını, yazılarını özledik.

Onur BALCI' Alıntı:
Yazıyı okumaya başlayınca Nuriye Nur'un tekrar aramıza döndüğünü düşündüm. Oysaki önceden yazdığı yazıymış.

Nuriye Hanım'ın foruma büyük bir hevesle girdiğini, yazısından anlayabiliyoruz. Peki bu uzaklaşmanın nedeni ne acaba? Şiir paylaşımlarını, yazılarını özledik.

Benim hatırladığım birşey var.

Forumumuzda kısa süreliğine Bayan Takımı başlığımız, Erkek Takımı başlığının üstünde yer almıştı. Daha sonra eski haline döndürüldüğünde Nuriye Nur Hanım tepki göstermiş, ufak çaplı tartışmalar çıkmıştı...

Aslında pek uzaklaşmamış sadece yazmayı bırakmış :)

Nuriye Nur :

Son ziyaret: Cum Mar 20, 2009 17:04 pm

Kendisi çalışmaya başladığından artık pek yazmaya vakit bulamıyor diye tahmin ediyorum. Ama yazmak basit iştir, isterse yazar heralde.

vickie johnson gitti nuriye nur gitti :)

Nuriye Nur çok şanslı bence hala unutulmamış.. İz bırakanlar unutulmaz... Ben onun yerinde olsaydım dünyalar benim olurdu. :)

Saadet Unal' Alıntı:
Nuriye Nur çok şanslı bence hala unutulmamış.. İz bırakanlar unutulmaz... Ben onun yerinde olsaydım dünyalar benim olurdu. :)
Arada arşiv karıştırmak iyi oluyor Saadet, güzel yazılar buluyorsun bunun gibi :)

Saadet Unal' Alıntı:

Unutulmamak, hatırlanmak güzeldir. Hele ki uzun süre uğramadığın,irtibatta olmadığın kişilerce hatırlanmak çok güzeldir. Fakat hatırlanmanın da elbet bazı sebepleri olacaktır.İyi ya da kötü. O yüzden her hatırlama veya unutulmama iyi olarak düşünülemez. Örneğin; bu konu Eren arkadaşımızca yukarılara çıkarıldığında ve Nuriye Nur hanımefendinin nerede olduğu Onur Abi tarafından sorulduğunda benim cevabım şu olmuştu ;

Tugay Aktepe' Alıntı:
Benim hatırladığım birşey var.

Forumumuzda kısa süreliğine Bayan Takımı başlığımız, Erkek Takımı başlığının üstünde yer almıştı. Daha sonra eski haline döndürüldüğünde Nuriye Nur Hanım tepki göstermiş, ufak çaplı tartışmalar çıkmıştı...

ne sahibim bu yerde ne kiracı
sadece bir ömürlük misafirim ben..

inanin, ozledik ..

Tugay Aktepe' Alıntı:
]

Unutulmamak, hatırlanmak güzeldir. Hele ki uzun süre uğramadığın,irtibatta olmadığın kişilerce hatırlanmak çok güzeldir. Fakat hatırlanmanın da elbet bazı sebepleri olacaktır.İyi ya da kötü. O yüzden her hatırlama veya unutulmama iyi olarak düşünülemez.

Şu mesajı atmanızdaki amacınız nedir?

Cidden, merak ediyorum, kinaye yok ironi yok.

Herkes Nuriye Hanım'ı iyi hatırlıyor anlaşılan. Ben de öyle.

Üşenmedim, mesajlarına baktım o tartışmadan sonra 10 gün daha yazmış, o yüzden bırakıp bırakmadığından nasıl emin olacağız.

Emre Sarp;

O mesajı atmamdaki amaç Saadet'in hatırlanma ile ilgili herşeyi olumlu görmesinden kaynaklanıyor.Bahsettiğim tartışmanın içinde ben de bulunduğum için bana iyi şeyler hatırlatmıyor.
Yani iyi şeyler hatırlatmak zorunda mı sorarım sana ?
Burada kendisini iyi hatırlayanlar olduğu gibi kötü hatırlayanlar da olabilir.
Yani illa hesap mı vermek zorundayız ?

Bir kere yazdıktan sonra, beklediğin tepkiyi alamayıp ikinciyi yazarsanız sorabilirler. Ben mesajımda yazdığım gibi o amaçla sormamıştım; ama iyi ki sormuşum diyorum şimdi.

Aynı şeyleri ikinci bir mesaj atıp tekrarlamanın anlamı yok, aptal değiliz hiçbirimiz.

Emre Sarp Kocaoğlu' Alıntı:
Bir kere yazdıktan sonra, beklediğin tepkiyi alamayıp ikinciyi yazarsanız sorabilirler. Ben mesajımda yazdığım gibi o amaçla sormamıştım; ama iyi ki sormuşum diyorum şimdi.

Aynı şeyleri ikinci bir mesaj atıp tekrarlamanın anlamı yok, aptal değiliz hiçbirimiz.

Allah'a şükür değiliz...

İkinci zorro olayımı acaba :)

Geri