BRANŞLAR, BEKLENTİLER 2022-2023 SEZONU

Futbol : Şuana kadar 3 transfer yapıldı. İlk 11'e 4, Yedek Kulübesine 3 transfer daha yapılması lazım. Futbol'da son transfer gününe kadar herşey değişir, O yüzden hala umudum var iyi transferlerle önümüzdeki sezon tek kulvarında olması ile şampiyonluk umudum yüksek.

Erkek Basketbol : 1 kısa transferi hariç tüm transferler yapıldı.

Hedefler : Ligde normal sezon ilk 3 sırada bitirip bu seneki gibi iyi bir po serisi oynamak, Türkiye Kupası Finali, BCL'de ilk hedef Final Four.

Kadın Basketbol : Koç ve ışıl alben hariç resmi açıklama daha gelmedi. Mevcut piyasa ve yazılan oyuncularla Fenerbahçe, Çukurova'nın gerisinde oluruz bence.

Hedefler : Ligde Normal sezon ilk 3, PO yarı final, Türkiye kupası yarı final, Eurocup Women yarı final.

Engelsiz Aslanlar : Bu branşta 2015'ten beri eski günlerimizi arıyoruz. O dönemden sonra sadece 1 defa lig şampiyonu olduk. 2-3 sezondur da Fenerbahçe çıktı. Ama Fenerbahçe'nin yaptığı gibi 1-2 yabancı alırsak yine eskisi gibi yükselme şansımız olur.

Erkek Voleybol: En umutsuz olduğum branş. 2018-2022 arası ligdeki en iyi yerli rotasyona hatta 2018-2020 arası en iyi kadroya sahip olmamıza rağmen değerlendiremedik o yılları. Şimdi yerli kadromuzuda kaybettik ve hala transfer haberi yok.

Hedef : Ligde ilk 8, Cev Cup ilk turda eleniriz, Türkiye kupası belki çeyrek final.

Kadın Voleybol : VoleybolPlus sitesinin transfer bölümünde yazanlara göre kadrodaki 10 isim belli. 3 yabancı, 1 yerli transferi daha yapılacak. Bir aralar akimova,fabris vs yazılıyordu. Yapılacak yabancı transferler sezonun kaderini belirleyecek. Şuana kadar Aycin, Karmen transferleri Anti'nin kalması en memnun olduğum hamleler.

Hedefler : Ligde normal sezonu 4-5 arası bitirmek. Türkiye kupası yarı final. Cev cup çok zor bir kura çektiğimiz için ilk turda eleniriz

Su Topu : Son 30 yıldaki dominasyonumuz 2015 sonrası Enka'nın bu branşta yükselmesi ile bozulmuştu. Son 6 sezonda 4-2 Enka'nın üstünlüğü var şampiyonluk sayılarında. Ama geçen sene yeniden yapılanma ile bu branşta şampiyon olduk umarım yine devam ederiz. Kadın su topunda iki sezondur lig oynanmıyor en son lig şampiyonu biz olmuştuk 2019'da

Hedef : Hem Erkek, Hem Kadınlarda Lig Şampiyonluğu ve Federasyon Kupası.

Kadın Futbol : Pek hakim değilim bu branşa geçen sene ligde 6.olup play-off dışı kalmıştık bu sene umarım en azından play-off yaparız

E-Spor : Hakim olmadığım bir branş. Geçen sene bir kaç şampiyonluk kazanmıştık. Umarım iyi olur demekten başka birşey diyemiyorum

Atletizm, Yüzme, Kürek, Yelken gibi diğer branşları takip etmediğim için birşey demiyorum. O branşlarda tek bildiğim judo'da her yıl şampiyon oluyoruz, Tokyo 2020'de 4 sporcu gönderdik
 
Futbol: Şuan belirsiz.
Erkek Basketbol: Ligde en az yarı final, şampiyonlar liginde de şampiyonluk
Kadın Basketbol: Lig için umudum yok ama eurocup final four yapabiliriz.
Erkek Voleybol: İlk 4 içinde olamayacağımızı düşünüyorum, avrupada da bir şey beklemiyorum.
Kadın Voleybol: Burada da aynı şekilde düşüncelerim var ki avrupa da zaten ilk turda scandicci geldiği için erken veda olacak.
 
Son düzenleme:
Voleybol ve basketboldan zaten umudum yoktu çünkü mevcut bütçeler ile kupa kazanmayı geçtim final oynamak bile mucizeydi. Ama kadın futboldaki başarısızlık hakikaten kabul edilebilir bir durum değil. Normal sezonun en iyi futbol oynayan takımı bizdik,grubu da lider bitirmiştik ama uzun top dışında oyun planı olmayan ve normal sezonda iyi futbol ile 2 kez yendiğimiz bir takıma karşı elendik.
 
Ünal Aysal döneminde hentbol branşına profesyonel düzeyde dahil olmamız noktasında hayli istekliydim, istekliydik. Sutopu ve hentbolun hem olimpik düzeyde hem de sporun merkezi addettiğimiz ülkelerdeki karşılığı oldukça yüksek. Bu anlamda sutopunda var olmaya, bizleri salona çekecek rakipleri de beklemeye devam ederiz umarım.
 
Güncelleme;

Galatasaray Kadın Sutopu A Takımı, sezonu 2.sırada tamamladı.
Galatasaray Erkek Sutopu A Takımı, sezonu 2.sırada tamamladı.
 

Üst