BSL 14.Hafta | SigortamNet İTÜ 83-86 Galatasaray Doğa Sigorta

Kulübün genel olarak vasatlığa alıştırılması ve yönetimin özellikle şube konusunda ilgisizliğine katılıyorum fakat sanki bunun sebebi Ertuğrul Hoca gibi konuşmuşsunuz, buna katılmak mümkün değil. Sanıyorum bütçemiz hala bahsettiğiniz yıllar gibi ama bizim haberimiz yok. Koça 10 milyon dolar bütçe verilse ve geçmiş sorunlar, menajer olayları olmasa ve bulunduğumuz yerde olsak anlayacağım ama orta bir bütçe, yönetim sorunları, menajer sorunları vs ile dolu bir şubeden bahsediyoruz.

Ligin kalitesiz olması konusuna da katılmıyorum. Daha doğrusu kaliteli diyemem ama kolay bir lig de değil. Gününde olan düşük seviye takımlar bile sürpriz yapabilecek durumda gayet. Afyon'un Fener karşısında oyunu mesela. Bununla birlikte Efes-Feneri saymazsak hemen hemen denk bütçeye ve kaliteye sahip Tofaş-KSK-Beşiktaş-Daçka-Telekom ve biz varız. Bandırma, Bursa, Afyon, Antep takımları da yabana atılacak takım değiller. Genel olarak yerli oyuncu nedeniyle kaliteli bir lig diyemeyiz ama zorlu bir lig.kesinlikle.

Son olarak lider bir 1 numara ile bir tık, çift yönlü bir 3 numara ile 2 tık yukarı atarız kendimizi. Eurocup yolu da bence çok zorlu değil, toparlanırsak ve yönetim de bir kez olsun fedakarlık yaparsa çok olası final oynamak.
 
Ben de açıkçası koçu düzenli olarak eleştirenlerden biriyim ama şu bütçeyle ligde öyle ya da böyle son iki sezondur ilk üçteyiz. Geçen sene Avrupada rezillikten sonra istifa etmeli dedim ama kendisini geliştirdi ve bence şu an gayet azimli çalışıyor koç. Avrupada eğer evimizdeki 3 maçı kazanırsak çeyrek final yolu da açık gibi ki bu sene evimizde gerçekten dişli bir takımız. Evet guard bölgesinde ciddi sıkıntımız var ama yönetimin de elini artık cebine atması lazım. Ben Erman Kunter dönemi Galatasarayını görmüş biri olarak koça saygısızlık edemem.
 

Üst