BSL 14. Hafta | Gaziantep Basketbol 71-67 Galatasaray

Tarih: 12.1.2019
Saat: 13:00
Yer: Karataş Şahinbey Spor Salonu

Yoluna Büyükçekmece galibiyetiyle devam eden takımımız bu hafta Gaziantep deplasmanında. Bu sene hiç de fena olmayan bir görüntü çizen rakibimizde Vasiliauskas, Mckissic ve Jekiri skor yükünü sırtlayan isimler. Takımımıza başarılar diliyoruz.
 
Cok iyi bir ilk yari oynamamamiza ragmen, kafa kafaya devre arasina geldik.
Antep iyi savunma yapiyor, ikinci yariya da tasiyamazlarsa bunu, mac bize yakin gibi.
 
Ya artık kafaya göze dalmalar başladı, hakemler hala izliyorlar maçı. Pes artık ya. Zaten hep derim, bu hakemler futbol hakemlerinden bile kötü. 4 tane Avrupa Kupası varken hala bu hakemlere maç vermemelerinin sebepleri belli diye. Görüyoruz işte.
 
Murat Murathanoğlu fanatizminin kafası tivibuya da tasinmis. Ne websterin faulunun tekrari verildi ne calinan teknik konusuldu. Hayatimda spiker uslubu konusmuslugum yok ama igrencsiniz ya. Harbiden insanlarda keyif birakmadiniz ya. Hakemlere soyleyecek sozum yok. Siz insan degilsiniz sizde vicdan yok. Caldiklariniz sizden cikar umarim
 
Emir Gökalp çıkınca sahadaki oyun zekamız sıfırın altına indi ve maç gitti.

Emir kesinlikle çok iyi oynadı. Takımın oyun zekasını yukarı çekti. Hatta takımda saf oyun kurucu özelliklerine sahip bir tek o var. Onun olduğu dönemde 5 sayı öne geçtik. Ama daha sonra Marko Toması tutamadık. Jekiri de savunmada çok etkiliydi. Umarım hoca Emiri daha fazla oynatır. basbas bağırıyoruz. Bu takıma oyun kurucu şart diye. Madem transfer yapılmayacak neden oynatmıyorsun Emiri?
 
Bu takıma guard almadan işimiz çok zor.
Tai çok dağınık ve savruk.
Klobucarı yollayıp birini almak bu kadar zor olmamalı.
Malesef Fenerbahçe galibiyeti yönetimi yanlışa itti.

Koçta bugün çok kötü idi.
Pota altında fiziksel üstünlüğümüzü kullanamadık.

Olmaması gereken bir mağlubiyet idi.
Sağlık olsun..
 

Üst