BSL 17. Hafta | Bahçeşehir Koleji 92-71 Galatasaray Doğa Sigorta

25.01.2020 Cumartesi
13:00
Akatlar Spor Salonu

BSL'de son 6 maçını da kazanan takımımız ligin ilk yarısında evinde mağlup ettiği Bahçeşehir Koleji ile deplasmanda karşılaşacak. Takımımız 16 maçta 12 galibiyet ile 4. sırada bulunurken, Bahçeşehir Koleji'nin 16 maçta 5 galibiyeti bulunuyor ve 13. sırada. Arka arkaya gelen Rytas ve Kazan mağlubiyetlerinin yanı sıra sakatlarımızın çokluğu da sıkıntı yaratıyor. Bahçeşehir'in de yükselen formunu düşündüğümüzde takımımız için zor maç olacak. Takımımıza başarılar.

Biletleri, PASSO uygulaması üzerinden alabilirsiniz.
 
Bu ne yahu.. 5 tane apaçi bizimle affınızı sığınıyorum ama top diye oynuyor.. Neden transfer yapamıyoruz hiç mi para yok..
 
Çok açık bir oyun kurucu eksiğimiz varken, hocanın sisteminin belki de en kilit 2 oyuncusunun (Yiğit ile Greg) sakatlanması gerçekten takımı çok dibe götürdü. Üzerine bu maçta Ege de yoktu ki 10-12 dakika ortalama bir katkı verirdi. Ayberk geçtiğimiz yıllarda beğendiğim bir oyuncuydu ama son 2 yıl tanınmaz hale geldi, ribaund çekecek hali yok resmen. Can bir var bir yok, Caner zaten sırf sempatiklik olsun diye takımda. Rotasyonumuz iyice zayıfladı ve uzun sürecek sakatlıklar. Bence bu dönemeçte çakılıp kalacağız ve sezon bitecek bizim için. Yöneticiler de kına yaksınlar.
 
Kazan maçından daha yaralayıcı oldu benim için. Belki ligde bir mağlubiyet hakkımız vardı ama bu durumda kullanılacak bir hak değildi bence. İlk çeyrek oyun bize dönükken Webster'in ısrarla elden top vermesi, Harrison'un takımdan kopukluğu farkı arttırdı maalesef. Sakatlar bir yana takım kimyasından uzaklaşmak hepsinden daha kötü. Webster'in son hücumda dahi alley oop pası atması çok sinirlendirdi beni kendimi tutamadım salonda. Gerçekten böyle davranacaksa bir kişi eksik oynamak beni bozmaz açıkçası.
 
Çok kritik bir donemde geldi sakatliklar, takım da çok demoralize olmuş maalesef. Görünen o ki; bize Eurocup'ta havlu attıracak, ligde de Playoff için sıralamada kötü bir yere doğru atacak gibi duruyor.
 
Fenerin yenildiği haftada bu mağlubiyet gerçekten hiç iyi olmadı. Elimizdeki rotasyona baktığımızda çok umudum da yok açıkçası. Tai-Harrison-Göksenin-Alex-Auguste beşi, Can/Emir-Caner-Ayberk-Ege benchi. Yedek 2 ve 3 numaramız yok baya baya. Caner ile Ayberk toplasan yarım oyunculuk katkı verecek durumda değiller.
 

Üst