Soksana Russell’ı ne bekliyorsun!
bu detaya çok hazırlıksız yakalandım. inanılmaz cidden, 3 haftadır tek başına kurtuluş savaşı veriyordu sahada toparladı falan diyordum ağırlığını koyar diyordum, bir büyük maçta daha sinmiş paşamız.Yine bir büyük maç. Yine kayıp Caloiaro. 200 sayının olduğu bir maçta adam sadece 1 top kullanmış şaka mı bu?
Bence Pistiolis yıl sonuna kadar kalmalı,gönderilecekse de sene sonunda gönderilmeli. Ligden umudu kestim zaten. Bari BCL'de gidebildiğimiz yere kadar gidelim.Sadece fikirlerinizi merak ettiğim için soruyorum, yanlış anlaşılma olmasın. Koç değişikliği sonrası bu kadro ile yeni koç ne gibi farklı ve faydalı şeyler yapabilir sizce ? Mesela geçen sezonki kadromuz Fener'in, Efes'in bile kıskandığı bir kadroydu. Değişim ile arşa çıktı. Peki gelecek olan koçtan beklentileriniz nedir tam olarak yazarsanız sevinirim.
Pistiolis’in yaptıklarını yapmasın yeterSadece fikirlerinizi merak ettiğim için soruyorum, yanlış anlaşılma olmasın. Koç değişikliği sonrası bu kadro ile yeni koç ne gibi farklı ve faydalı şeyler yapabilir sizce ? Mesela geçen sezonki kadromuz Fener'in, Efes'in bile kıskandığı bir kadroydu. Değişim ile arşa çıktı. Peki gelecek olan koçtan beklentileriniz nedir tam olarak yazarsanız sevinirim.