BSL 26. Hafta | Galatasaray Nef - ONVO Büyükçekmece

Takım olarak çok kötüydük. Tabi bunda kadro kalitesizliği var. Afedersiniz bir köre desen bana 7 tane yabancı basketbolcu bul, bunlardan daha iyisini bulur getirir. TBL seviyesinde bile değiller malesef. orada daha kaliteli yabancılar var.

Bu maça özel Russell' a ayrı bir parantez açıyorum. En kötü oyuncumuz Mahir Ağva bile bu arkadaştan daha iyi biliyor basketbolu. Basket atmak için değil sırf pota altına girip öylesine topu potaya ya da etrafına bakmadan herhangi bir yere sallayan oyuncu 44 yaşıma kadar görmemiştim. 1 maç yaparsın anlarım, 2 maç yaparsın canı sıkkın gününde değil derim ama her maç aynı saçma sapan oyun, aynı aptallık. Bu yaşta böyle bir basketbolcu da gördüm ya, emeği geçenlerin Allah....
 
Yine bir utanç gecesi, seyretmiyorum ve takip etmek istemiyorum. Fakat maça gidenlerim herhangi bir şeyi protesto etmemelerini de anlamıyorum. Pistiolis bu kulübe gelmiş geçmiş en yeteneksiz, en bilgisiz ve yaratıcılıktan uzak koç maalesef. ANLAMIYOR, ÇÖZÜMÜ YOK ve VURDUMDUYMAZ. Herkese sabır diliyorum.
 

Üst