BSL 25. Hafta | Galatasaray DS 74-56 Türk Telekom

Galatasaray Doğa Sigorta Erkek Basketbol Takımımız, Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi 28. Hafta mücadelesinde 27 Nisan Cumartesi günü 15:15'te Türk Telekom'u ağırlayacak.

Takımımız sezonunun ilk yarısında oynanan maçı 87-81 kaybetmişti.
 
Nerdeyse 2 haftalık bir ara olmuş olacak.
Maç eksikliği canımızı çok sıkmaz umarım.
Bu maçı alırsak 4.lük yolunda büyük bir yol katetmiş olacağız.
Umarım bi sakatlık ve aksilik yaşamadan galibiyet çıkarırız...
 
Dördüncülük yolunda önemli bir maç. Tofaş'ın diğer maçlarına göre üçüncülük şansımız bile var diyebiliriz. Her oyuncudan katkı almamız gerekiyor. Yayıncı kuruluşun takımıyla oynadığımızı da unutmamamız gerek.
 
Öyle çıkıp konuşmak kolay dimi ne kadar rahat. Adam gibi 3-5 kuruş desteklemeye gelince cepte akrep var. Yakında seçim var tabi ben de konuşurum her kameraya çıkıp.
 
Çok temiz bir galibiyet aldık. Maçın başında iyi savunma yaparak rakibin dengesini bozduk ve iyi hücumlarla işi bitirdik. Takımı ve koçu tebrik ediyorum. Bu çizgiyi devam ettirmeliyiz.
 
Doğru hücum ederek, doğru savunma yaparak çok rahat kazandık. Sezon başından beri hocanın söylediği gelişmekte olan takım vurgusu bundan ibaret. Tebrikler tüm takıma, gelen herkese teşekkürler.
 
Berbat üçlük attığımız maçı sert savunma yaparak ve Auguste'ın skorer oyunuyla rahat geçtik.Maç içindeki dalgalanmalarda yerli oyuncu ,yabancı oyuncu farkımız ayna gibi ortaya çıkıyor.Play-off'da yolumuzu uzatacak ya da kısaltacak konu da yerli oyuncularımızın elinde top tutması ya da maç içinde skandal hatalar yapmaması olacak.

Tofaş'ın son saniyede kazandığı Bahçeşehir Koleji maçıyla normal sezonu 4. tamamladık sayılır.Sadece son maç Gaziantep'i dünkü gibi evire çevire yenmemiz gerekiyor.Hem onlara net mesaj vermek için hem de Türk Telekom-Beşiktaş-Banvit üçlüsünden biri 5. olursa play-off ilk turu daha rahat geçer.
 

Üst