BSL 29. Hafta | Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket - Galatasaray Nef

Elimizdeki mevcut kadroyla bu kadar iyi oyunu ve skoru beklemiyordum. 8’den PO ve TT eşleşmesini iple çekiyorum. Mitrovic’in ilk maçı belki ondandır ama cidden sezonun bana göre en iyi maçı
 
Çok zor ama PO a 8 den girip final yapma ihtimalimiz olabilirmi. Telekom dan sonra Bursa Kyaka eşleşmesinden rakip gelecek. 3 üde zor takım ama olurmu olur.
 
Pistolisin yardımcısı kalmış Yunan koç Telekom maçındada kötü oynatmadı aslında kendisi.
Yine 4 mac alırız kötü kaybederiz 2.5m dolar çok 2 olsun diyip düşürürler bütçeyi demedi demeyin
 
Yarı final görülürse oyuncu kadrosuna tamam denir. Fenerbahçe deplasmanına hazırlanmamak Pistiolis'le noktalanabilecek bir içerik değildi zira.
 
Telekom-Galatasaray maçında fena oynamadık, hatta kritik şutlarımız girse kazanma şansımız bile vardı. Özellikle Sadık Emir Kabaca'nın çok kötü oyunu, verilen hücum ribauntları, Russell'in gereksiz zorlamaları maçı kaybetmemize neden oldu. (Kombine sahibi olduğum) Telekom'u yenmek için çok iyi savunma yapmamız ve onları 70 sayı altında tutmamız şart.
 
Bu takımla playoff yol alamayız playoff un iyi yanı zorluk derecesi yüksek 3 maç oynayacağız koçun takımı tanıması için ekstra 3 güzel maç olacaktır yerli yabancı kim gidecek kim kalacak biraz daha görmüş olur.
 

Üst