BSL 4.Hafta | Fethiye Belediyespor 91 - 82 Galatasaray

Takım çok kötü durumda.Uzun vadede güvenebileceğimiz 3 isim var sadece.Geçen hafta rakibi küçümsemekten ve ciddiyetsizlikten bahsettik fakat Beşiktaş'ta 1 veya 2 yabancı olsaydı Beşiktaş'ada yenilecektik muhtemelen.Savunmamız kötü,boş şutları bile sokamıyoruz,skoru koruyamıyoruz,işin mücadele tarafında zaten yokuz.
 
2. Yarı ve uzatmada ileri seviyede ciddiyetsiz oynayarak kaybettik. Kısalarımız yetenekli olabilir ama 2. yarı ve uzatmada tamamen dağıldılar. Uzunlarımız ise Atkins - Abu ikilisinin çeyreği kadar katkı veremedi. Motum 2. yarı umarsızca oynadı. Johnathan Williams'ı söylemeye gerek yok. Tek kelimeyle skandal.

Geçen yılda bu tür facia mağlubiyetlerimiz olmuştu ama onların çoğunda tam kadro değildik. Şimdi adını açıklayamadığım bir neden var. Koç takıma sözünü dinletemiyor sanki.
 
Hoca ve oyuncular taraftar olmayınca pandemideki hazırlık maçlarından biri sandılar bu maçı herhalde. Yaptıkları tek kelime ile taraftara ve camiaya karşı saygısızlıktır. Başka bir açıklaması olamaz.
 
Uzatmada sayı atamamak ne demektir arkadaş, sanki karşında Lakers savunması var.. Şöyle düşünüyorum da o kadar maç izlemişimdir uzatmaya giden, sayı atamayan takım aklıma gelmiyor. İşim vardı iyi ki izlememişim sinir krizine girerdim yine.
 
+20,30 sayı farklardan bahsettiğim maçı 1-2 sayıyla kazansaydık bile super eleştirirdim takımı. Demek ki bizi yanıltmış tum ekip staff oyuncu kimyası..Eh..Mustafa Cengiz'in de suyu ısındığına göre(maçların seyircisiz olmasına yatsın kalksın dua etsin kotu soz duymadıgına), yeni gelecek seçime kadar böyle gider bu iş.. Belhandalar,Pivotsuz takımlar,Hunterlar,Voleybol subesi...
 
1 ay önceden durumun vehametini yazdığımızda “fenerle hazırlık maçını mı ölçü sanıyorsunuz ya ! “ diyenler vardı. Kıyas Fethiye oldu, yeterli mi yoksa Fethiye de mi EL takımı?
 
Normal sürede son top öncesi 2.4 saniye vaktimiz varken Yiğit'in sanki 0.4 saniye kalmışçasına şuursuzca potaya sallaması bence hocanın ve takımın durumunu özetliyordu. Sıfır ciddiyet, sıfır konsantrasyon, bol sıfırlı rezillik oldu kısaca.
 
Hocanın açıklamalar da en az maç kadar fena.. Beşiktaş, Orman ve bu maçtaki durumu hala "basit hatalar" olarak nitelendiriyor. 125 dakikanın içinde iyi oynadığımız 5 dakika yokken basit hata demek biraz garip.
 

Üst