Sana sahip çıkan bir yönetim ve genel menajer olmayınca sahada doğrarlar.Bizim oyuncu dirseğini açınca bizim aleyhimize faul, bizimki dirsek yiyince yine aleyhimize faul enteresan ısler...
Sana sahip çıkan bir yönetim ve genel menajer olmayınca sahada doğrarlar.Bizim oyuncu dirseğini açınca bizim aleyhimize faul, bizimki dirsek yiyince yine aleyhimize faul enteresan ısler...
Hocam galiba kiraladık onu geçen hafta açıklanmıştı
Büyük aptallıkmış yaptığımız bizdeki yerlilerin hepsinden iyi o çocukÇifte lisans kiralık değil, GS'de kadroda olmadığında oynayacaktı. Şu an ihtiyaç varken ondan daha kötüsünü oynatıyoruz sıkıntı o![]()
Palmer konusunda takıntı yaptığını düşünüyorum. Palmer olmasa bu takım direkt küme düşer.
Takımın antrenörü, adama at diyorsa ne yapsın, atmasın mı mesela?
Hee bu bütçelerdeki takım niye bu kadar Palmer'ın eline bakıyor diyorsan bu da Palmer'ın suçu değil. Takımı kuranlar bu sorunun muhattapı.
+,- statsa bakacaksak Rıdvan da +3 ile bitirmiş. Sahada forma giyen 20 oyuncu içerisinde açık ara en kötüsü. Şimdi Rıdvan iyi mi oynamış diyelim?
Hücumda bu kadar oyunu forse eden oyuncunun savunmada korunması, dünyadaki her takımda alışılageldik bir durumdur. Kaldı ki Palmer her maç ciddi rebo katkısı da veriyor. Oyun görüşünü de bu sene geliştirdiğini söyleyebilirim.
McCollum'un bile bu düzensizlikte ne kadar kötü oynadığını hepimiz gördük. Adam kariyerinin en kötü sezon başlangıcını yaptı. Ortalama bir spacing bile yok takımda. Kim ne nerde duracağını bile bilmiyor hücumda. Palmer yine iyi hücum ediyor bu kaosta.
Evet takımda birçok kötü unsur var ve bu kötü unsurlar içerisinde Palmer sıranın en son geleceği kişi belki de. Oyunun bu denli Palmer üzerinden dönmesi de alternatifsizliği de kendi suçu değil.
6 sayıyla kazandığımız son Avrupa maçında 45 faul attık tam 45. Yenildiğimiz her maç burada hakemlerin saygısı muhabbeti yapılıyor. Bırakalım bu işleri Tofaş maçında son topta bize verilen faulde saygı duyuluyordu da şimdi mi duyulmamaya başlandı?Aynı sayıda 3'lük denenmiş, 12 fazla ribaund almışız ama buna rağmen rakip bizden 20 tane fazla faul kullanmış. Senin saygı duymadığın oyuna-şubeye ahlaktan yoksun insanlar neden saygı duysun o ayrı mesele ama tüm Türk sporunda parasını şerefiyle kazanan hakem sayısının bir elin parmaklarını geçmeyeceğini de bir kez daha hatırlamamıza vesile oldu bu karşılaşma.
Çifte lisans ile oynayabiliyor.Kiralandı