BSL 6. Hafta | Galatasaray 98-103 Afyon Belediyespor

Tarih: 18.11.2018 Pazar
Saat: 20:00
Yer: Sinan Erdem Spor Salonu

Ligde ve EuroCup da galibiyetle devam eden takımımız ligin yedinci haftasında ligin yeni ekiplerinden Afyon'u ağırlıyor. Ligde sadece bir galibiyeti bulunan Afyon'da eski oyuncularımız Cemal Nalga ve Cevher özer göze çarpıyor. Earl Calloway, Marcos Knight ve Jamelle Hagins gibi skor yapabilen oyuncular mevcut. Her ne kadar favori olsak da bizden güç olarak aşağı takımları yenmede sıkıntı yaşamamız maçı biraz daha ciddi hale getiriyor. Takımımıza başarılar diliyoruz.
 
Klobucar yerine Arapovic'in tercih edileceği, Emir'in daha çok süre alacağı, Zach ile Ege'nin hafta içinde ki oyunununu devam ettireceği ve rahat galibiyet alacağımız bir maç olur inşAllah :)
 
Bugün kazanacağımızı düsünüyorum,kazanırken tek istedigim saçma hatalar yapmamaktı.

Webster bomboş turnikeyi kaçırdı.Harrison topu oyuncularımıza bakmadan oyuna sokup rakibe asist yaptı.Daha ilk çeyrekten.
 
Harrison alkollü olabilir diye düşünüyorum.Basketbol tarihinde yapılan en orijinal top kayıpları serisi için bizim takımın maçlarını kaçırmayın.
 
Sakin arkadaslar sakin :) Biraz da sabir yani. Hatasiz kul yok. Harrisona laf edeni kor testere ile kesebilecek kadar cok seviyom :giggle::) Umarim mesajimi genc kardeslerim anlamistir :)
 
Göksenin Köksal' ın yetenek konusunda bu kadar geri gideceğini düşünmemiştim.Geçen her sene hem savunmasını kaybetti hemde kısıtlı olan yeteneğini.
 
Fark acildi ama geri donecegimizden suphem yok. Afyon dis atislarla biraz da sanslari yaver gitti gibi. Yenecegiz yenecegiz yenecegiz.
 
İlk çeyrek 31 sayı yedik Afyon'dan.Çünkü hiçbir direnc ortaya koymadık.Elini kolunu sallayarak gelip attılar sayıları.

Bizde saçma sapan şutları deniyoruz.Tamam ama fark açılıyor ?
 
Maci kazanirsan ligin en iyi takimlarindan birini yenmis olacaksin cunku. Ne hucum var ne savunma var mac icinde 2 kere 11-0 yedik donup mola almiyor kepaze bir takim var sahada kazansan ne olacak
takım kurma açısından performansını fena bulmasam da koçluk meziyetleri açısından kendisiyle olabileceğini düşünmüyorum. Bunu bir ay önce filan da söylemiştim o zamanlar için biraz erken sayılabilirdi belki ama şimdi tablo çok daha net görünüyor sanırım.

Yönetim istifa etsin diyen arkadaşlara gelince bu yönetimin bu arkadaşların hiç GELMEMELERİ gerektiğini söylemiştim kendi adıma zamanında.. o zamanlar da bu forumda bu yönetime çok ciddi bir destek vardı.
 

Üst