BSL All-Star 2019

Basketbolun Süperleri 20 Ocak 2019'da All-Star'da buluşuyor! Sinan Erdem Spor Salonu'nda gerçekleşecek All-Star yarışmasında oyuncularımız oy bekliyor!

Bu linke tıklayarak oyuncularımıza oy verebilirsiniz. Bir takımdan en fazla 2 kişi seçebiliyorsunuz. Harrison yüksek oy aldığı için Webster ve Auguste ikilisine oy verebilirsiniz. Ben öyle yaptım. Umarım üçlük yarışmasında Harrison, smaç yarışmasında da Auguste'yi izleyebiliriz.
 
Kartal 3100 Doğuş 3500 oy nasıl aldı anlamıyorum ya Harrison şuan 2982 oyda Harrisonun oyu ne kadar artarsa Kartal ve Doğuşunda oyları o şekilde artıyor nasıl bir iş bu anlayan var mı?? ?
 
Kadrolar belirlenmiş.

1547206127269.png

1547206156074.png

Yalnız ben Göksenin'in neden seçildiğini anlamadım. Tamam oylar sonucu verildi de bu adam all star maçında ne yapacak yani? Webster, Hayes, Auguste gibi atletik oyuncular varken Göksenin'e oy veren taraftarımızı anlamadım
 
Smaç yarışmasında Onuralp Bitim yerine oyuncumuz Zach Auguste yarışacak. Zaten Auguste'nin ilk başta alınmaması hataydı böyle atletik bir isim varken Onuralp kimdir?
 
Su unluler maci cok sacma olmus. Artik yapmasinlar. Gereksiz oluyor.

Emir yetenek yarismasini 1 sn ile kaybetti yazik oldu.

Harrison money balllari atamadi 14 de kaldi 3 lukte.

Simdi sira Zach Auguste te ama Mckissic alir gibi geliyor bana.
 
Son yıllarda izlediğim en kötü All-Star organizasyonuydu. Maalesef birçok konuda olduğu gibi bu organizasyonda da her sene geriye gidiyoruz. Kenny Gabriel 2015'te hem smaç şampiyonu hem de Mvp olmuştu bu sene de çifte ödül aldı. Bu adama cidden baya torpil geçiyorlar bu organizasyonda. Kadrolar aşırı kötüydü, ünlüler maçı güzel düşünülmüş Abd'de de bu tarz celebrity maçlar oluyor ancak adını bile daha yeni öğrendiğimiz dizi oyuncularının seçimi olmamış.

Eskiden kadınlar basketbol all starı olurdu yemin ediyorum onlar daha zevkli geçerdi. Fowles, Taurasi şov yapardı.
 

Üst