• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Bu forumu seviyorum çünkü...

Sühan Cem' Alıntı:
EsraUzun' Alıntı:
Hem ilk hem sonmuş gibi
En güzeli oymuş gibi
Bunca yıl beklemiş gibi:)

foruma resmen aşığım..

Aslında bunu beste yapsan acaip satar:)
Böyle orjinal fikirleri düşünen insanlar olduğu için seviyorum :P

Sühan Cem' Alıntı:
EsraUzun' Alıntı:
Hem ilk hem sonmuş gibi
En güzeli oymuş gibi
Bunca yıl beklemiş gibi:)

foruma resmen aşığım..

Aslında bunu beste yapsan acaip satar:)
Aslında biz uzun zamandır Fırat'la beste düşünüyoruz Bjk'ye kontra.Demek ki biraz kassak olacak bu iş :)

galiba şeytan tüyü var. hergün mutlaka açıp bakmazsam işlerim ters gidecek gibi hissediyorum..

Konusu açılmışken İnternete full time bağlıyım açık olan iki site var biri Twitter diğeride GS Basket. Kerem Seçer'in röportajında belirttiği gibi bazne bende kendimi yeni iletilere tekrar tekrar basarken buluyorum:) Başlığıa katılıyorum yani.

Sühan Cem' Alıntı:
Konusu açılmışken İnternete full time bağlıyım açık olan iki site var biri Twitter diğeride GS Basket. Kerem Seçer'in röportajında belirttiği gibi bazne bende kendimi yeni iletilere tekrar tekrar basarken buluyorum:) Başlığıa katılıyorum yani.
Günün en popüler ismi Kerem Seçer.
Bende sıklıkla yenile diyerek bakalım kim cevap yazmış modundayım.Forum seviyorum seni ben ya..

Seviyorum çünkü benliğimi kazandığım ortam.Seviyorum çünkü 5-6 yıldır hayatımın merkezinde olan,tribünde görünce mutlu olduğum,iletişimim azalsa da eskisi kadar sıcak hissettiğim,yüz yüze görüşemesem de yanımda olan bir sürü insan kazandım.

Sadece seni tanımama aracı olması bile başlı başına bir sevme nedeni bu forumu.

Onur UNCU' Alıntı:
Seviyorum çünkü benliğimi kazandığım ortam.Seviyorum çünkü 5-6 yıldır hayatımın merkezinde olan,tribünde görünce mutlu olduğum,iletişimim azalsa da eskisi kadar sıcak hissettiğim,yüz yüze görüşemesem de yanımda olan bir sürü insan kazandım.
Kardeşler kazandırdığı için seviyorum forumu.

hayatımın değişmez bir kaç parçasından ikisinin bir arada bu kadar sık kullanıldığı tek yer. Galatasaray Basketbol Portalı

Geri