Bugün...

Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlu olsun.

norm-ender-100-yil-cumhuriyet-marsi-parla-sozleri-202230-20231028.jpg

Boğaz'daki geçiş töreni muhteşemdi. Videolardakinden çok daha farklı. İnsan iliklerine kadar hissediyor. Eğer imkânınız varsa gitseydiniz keşke. Gökyüzündeki jetlerin gösterisine ve denizdeki donanmanın ihtişamına ve görkemine bakınca insan bir kere daha gurur duyuyor Türklüğüyle, ordusuyla, askeriyle. Gerçekten çok şanslıyız böyle bir orduya sahip olduğumuz için. Allah her daim onları da bizi de korusun ve muzaffer kılsın. Nice uzun Cumhuriyetli senelere !

Denizbank Banka Müdürü'nün yaptığı açıklamalar çok ilginç. Aralarında Arda Turan, Selçuk İnan, Emre Belözoğlu ve Fatih Terim gibi isimlerle enteresan bir para işine girmiş. Arda'nın 13.9M elden para teslim edip dolandırılmasına herkes çok şaşırdı ama Fatih Terim için söyledikleri daha da ilginç. Verdiği paranın çok çok fazlasını sürekli zorla istediğini söylüyor. Üstelik kadın darp edildiğini ve evinin basılıp silah çekildiğini söylüyor defalarca.

Şu an Bursa'da inanılmaz bir fırtına var,böylesini hayatım boyunca hiç görmedim,resmen korkuyorum,bu kasım ayı her anlamda kabus gibi geçti,sürekli cumartesi - pazar günleri lodos oldu,sık sık şiddetli yağışlar oldu,ben yağmuru ve lodosu hiç sevmeyen biriyimdir,umarım sağ salim bunuda atlatırız,atlatacağız.