Büyük GALATASARAY Taraftarına...

2005-2006 Sezonunda 2.ligden başlayıp Dünyanın zirvesine çıkan takımımızda başarılarla, kupalarla dolu geçen 4 yıl boyunca bizlere destek olan gerek Türkiyede gerekse Avrupada hiç bir zaman yalnız bırakmayan Büyük Galatasaray Taraftarına sonsuz teşekkürler.Sizlerle geçen bu güzel yılları ömrümün sonuna kadar unutmayacağım.

Bu gün itibariyle 4 yıl formasını gururla giydiğim klübümden ayrılmış bulunmaktayım.Sizlere veda etmek gerçekten çok zor ama sonuçta bu bir bayrak yarışı eminim bizlerden sonra gelenlerde Armamızı hep zirvede tutacaktır.
Hepinizi çok seviyorum herkese sonsuz sevgiler selamlar ...

Sonsuzadek Sürecek Bizim Aşkımız...
 
Nağmalup bıraktın başkan..


Elbet bir yerde tüm kadro ile ipler kopacak herkes gidecek yeniler gelecek.Sende bunun içine dahil oldun.En azından bayrağın ilerleyişinin devam edeceğini söyledin.Bu bile bizim için çok büyük bir gurur oldu.Kişiliğin,dürüstlüğün,abiliğin ve Galatasaraylılığın,emek verdiğin kupalar için önce kendi adıma sonra da Galatasaray taraftarı adına ben sana teşekkür ediyorum.Yolun açık olsun.
 
Sizler gelecek nesillere bir yol haritası çizdiniz. Hedeflerin altında kalmanız halinde hangi başarıyı elde ederseniz edin başarısız sayılacağınızı bile bile zirveyi hedef olarak seçmekten korkmadınız.

Bu formayı sizin gibi hakkıyla taşıyan isimler giydi ya, daha ne ister bu taraftar.

Teşekkürler Selim...
 
Gerçek Galatasaraylılık gerçekten bu olsa gerek,
Gerçekten örnek bir insansın abi ne diyim Allah yolunu açık etsin.Ancak şu veda laflarınla GS seni kaybetmemiş yeniden kazanmıştır esasında.
 
Selim abicim öncelikle bize yaşattığınız mutluluklar için teşekkür ediyorum. Kazandığınız kupa ve madalyalar vesilesiyle de tebrik ediyorum seni. Eminimki hayatında unutamayacağın anılar yaşamışsındır ve bunun çok büyük gururu vardır sende. Şu açtığın konuya gelen yazılarla da kupalar dışında biz de sana azıcık haz verebiliyorsak ne mutlu bize.
 
Bizleri başarıya ve mutluluğa o kadar çok alıştırdınız ki, asıl biz size teşekkür ediyoruz.

Hiçbir zaman ümitsiz olmadık sizden yana. O kadar emindik çünkü; isteğe, azme, başarıya. Bunu hissettirdiniz bize.

... ve böyle bir yazı yazmanız da bambaşka...

O yüzden, ben teşekkür ediyorum.
 
İçinde koskocaman yüregi olan iyi bir galatasaray taraftarı, iyi bir basketçi, iyi bir dost ve arkadaş "Galatasaray'a sözleşmeyle değil,gönülden bağlı" Selim Demirdağ...yolun açık olsun
 
Selim Başkan,

Ayrılma haberini aldığımda gerçekten çok üzüldüm. Bir İzmir deplasmanında senle tanıştığımızda daha takım ilk Avrupa Kupası maçına bile çıkmamıştı. Zaman ne çabuk akıp geçiyor...

Umarım yıllar yılı Galatasaray'ımıza senin gibi olgun ve liderlik vasıfları üst düzeyde kaptanlar gelir.

En çok da çektirdiğin üçlüleri özleyeceğim.

Karagücü'nde sonsuz başarılar.
 
Bize yaşattığınız tarifi imkansız başarı ve azim için asıl biz size teşekkür ederiz. Gerçekten şu kulübün iftiharlarısınız, milyon kez teşekkürler "Engelsiz Aslanlar!"
 
Herşey için çok teşekkürler. Sizlerle çok gurur duyduk. Duymaya da devam edeceğiz sanırım.

Hayatının geri kalanında aynı başarılı kariyerini devam ettirmeni dilerim.
 
Yürekten mücadelen ve samimiyetin için çok teşekkürler Selim. Bundan sonraki hayatında bizde sana başarılar dileriz.
 
Mücadelene, başarılarına, bize yaşattığın gururlara diyecek söz, övecek kelime bulamıyorum. Allah herkese senin ki gibi bi Galatasaray sevgisi nasip etsin yolun açık olsun Selim abi.
 
Yolun acik olsun abicim. Almanyada üc gün boyunca cok güzel seyler yasattiniz, yasadik hep beraber. Belki bir gün yine karsilasiriz seninle.
 

Üst