İlkini takıntından vazgeçmelisin cidden baydı sanki bu etkinlikte farklı Türk smaçör alternatifi çok varmış gibi Hande ve İlkin var mı başka önetin? Asıl sorunun Coach olduğunu ne zaman anlayacaksın? Şu kadronun bu topu oynaması normal mi?İlkinin blok yemeden hücum sayısı alması için plase falan bırakması lazım. Ya da bomboş kalacak.
Başka önerim yok Türk smaçör oynatmayalım diyorum ben. Takıntım falan yok her şey ortada sizin yazmaya cesaret edemediğiniz şeyleri yazıyorum sadece! Yazdığımda yanlış bi şey mi var?İlkini takıntından vazgeçmelisin cidden baydı sanki bu etkinlikte farklı Türk smaçör alternatifi çok varmış gibi Hande ve İlkin var mı başka önetin? Asıl sorunun Coach olduğunu ne zaman anlayacaksın? Şu kadronun bu topu oynaması normal mi?
Kız sakat sakat oynuyor napsın abi abartmayın teşekkür etmemiz lazım yine bizi kurtarıyor ben kendimi riske atmam istatistiğimi kötüleştirmem sakatlığımı ilerletmem demiyo tek bacak eksik çıkıyo yine yaranamıyo kız.İlkin zaten sezon sonuna kadar katkı vermiyecek eğer dinlendirilmezse sakat ve yorgun bir oyuncu çıkıp ne yapabilir.İlkinin blok yemeden hücum sayısı alması için plase falan bırakması lazım. Ya da bomboş kalacak.
Maçın yıldızı Yuan eleştiriyo yiyo tek bacak çıkmasına rağmen Yuandan sonra en iyi oyuncuzmu linç yiyo ama asıl kötüleri değil en iyileri eleştiriyorsun hep ne hikmetse bu maç eleştirilecek isim Yuan mı?Sylla için sakatlıktan yeni çıktı halla hazır değil ama büyük emek diyorsun tek bacak sakat sakat gram dinlenmeden oynayan İlkin için bu bir bahane değil ama sadece Sylla için geçerli sakatlık.Zaten asıl kötü olan Eylül Grobelna Britt'e eleştiri bile yok çünkü kötü oynadılar ama maçın yıldızı Yuan'ı eleştirmen gerekiyor garip.Gs daikin çok büyük ihtimalle elenecek ve büyük rezillik yaşanacak. Wyy ve ilkin bizi şampiyon yapacaktı ama… yazık bu şubeye yazık bize