• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Cev Cup Final 2. Maç | Galatasaray Daikin 3-1 Reale Mutua Fenera Chıerı'76

ŞAMPİYONUZZZZ.Sonunda bu renge sevdalılar yıllardır kadın voleybolda başarı bekliyor şubenin ilk Avrupa kupası geldi daha güzel günlere inşallah.Oynayan herkese helal olsun herkes birbirinden iyiydi bugün.

Bu kazandığımız kupa bana göŕe bir kupadan daha fazlası gurur duyuyorum hepinizle helâl olsun size.

Kim MVP olacak acaba herkes birbirinden iyiydi.Üç büyük branşın üçünde de Avrupa kupası olan ilk Türk takımıyız artık.Helal olsun takıma sonunda kaptan İlkin de kupa kazandı.

Kaybetsek 100 tane mesaj atacak troller sus pus olmuş yine bu kişilerin bu forumda olmasından hepimiz rahatsızız bence iki kişiler kim olduklarını herkes biliyor zaten.

Umarım bizim için bir dönüm noktası olacak çok daha yükselicez bu kupa ile.

Kaybetsek 100 tane mesaj atacak troller sus pus olmuş yine bu kişilerin bu forumda olmasından hepimiz rahatsızız bence iki kişiler kim olduklarını herkes biliyor zaten.
Aynen öyle , kupayı aldık , yazılan mesaj sayısı elin parmakları kadar, çok yazık.

İlkin Aydın x Chieri ( 4 Set )

14/33 %42h, 6 hata, 2 bloklanma
4 blok, 1 ace, 1 servis hatası
%63 pm, %50 mm ( 30 manşet )
19 sayı, +10 WL

MVP seçildi kapomuz sezon başından beri takımı sırtladı her sezon olduğu gibi İlkinimiz.

Gelmez ikisi de özellikle ilgili hanımefendinin ilkini MVP görünce de silueti baya farklı renklerde olduğu aşikardır.. Tebrikler Galatasaray Dailkin oyuncuları ve teknik ekibi Emeğinize sağlık.. 💛❤️

Galatasaray müzesine bir kupa gelmesi çok güzel. Takıma tebrikler. Umarım geçen sene Erkek basketbol takımındaki durum yaşanmaz. Yani bunu yeterli görüp bu seviyelerde kalınmaz , hedef daha yüksekler olmalı.

Tebrikler takıma ve kaptan İlkin'e gelsin. Bu güzel kupa kötü geçen sezonun tesellisi oldu...

2 senedir burda boş yere belli başlı kişilerle tartışmıyorum bir iki kişiye troll demiyorum kötü her an ortaya çıkarlar şuan tek mesaj gelmiyor 2 yıldır olan bir senaryo bu zaten şimdi bunları okuyunca yalandan yazarlar belki umarım yöneticilerde okur biz bu şahıslardan fazlasıyla rahasızız 2 yıldır ama bu güzel günde bu konuya gerek yok.

Bugün full dolu tribün ve ilgiyi canlı canlı gören Dursun başkan umarım elini cebine atar kadro bütçesini artırarak ödülendirir kızları.

Fatih Terim İlkin’e sözüm vardı geldim demiş kadın bütün kulübü ele geçirdi gerçek kaptan.

Şen ola Cim Bom şen ola....
Mayıs'a daha 20 gün var ama şimdiden iki şampiyonluk geldi, üstelik ikisi de Avrupa 'da. Ali Sami bey ne doğru yazmış kaderimizi... Mekanı cennet olsun inşallah.

Galatasaray büyüktür.

Çok acı çektiler bu sezon. Sonunda hem güldüler hem güldürdüler. Helal olsun.

Geri