• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Cev Cup| Galatasaray-Apollon Limassol

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Emel Dizili
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:05
2.sette ilk teknik molaya önde girdik. 8-4

setlerde 1-0 öndeyiz.

Acaba Seray oynuyor mudur? :)

2.sette 12-7 öndeyiz mola aldilar.

Yahu ayıptır şu maçı Gs Tv nasıl yayınlamaz,resmi sitenin açılışına koyuyorsunuz koca resmi ama maç yayını yok.Salon kamerasından maç izliyoruz...

14-11 öndeyiz, ancak rakip yaklasiyor.

@Ahmet Bahtiyar

Sana katiliyorum.

20-13 2.sette öne gectik.

2.seti 25-14 kazandik.

Setlerde durum 2-0 oldu.

3.sette ilk teknik molaya 8-7 önde girdik.

Bu arada kimse takip etmiyor burayi sanirim. :)

Yok yok 6 kişi var

3.setide 25-20 kazanip, maci da 3-0 kazandik.

Maci kazandik kazanmasinada ben 2.mactan cok korkuyorum acikcasi, seyircilerin maci vermemek icin her türlü cirkefligi yapicaktir yine.

örnek:Trabzonspor (futbol), Pinar KSK (erkek basketbol).

2.mac ne zaman?

İşte son anda çıkartılan bir toplantı yüzünden ne basket maçına gidebildim ne de bu maça gidebildim.
Çok rahat bir şekilde kazanmışız. Baskette üzüldük ama voleybolda sevindik en azından.

İşte son anda çıkartılan bir toplantı yüzünden ne basket maçına gidebildim ne de bu maça gidebildim.
Çok rahat bir şekilde kazanmışız. Baskette üzüldük ama voleybolda sevindik en azından.
2.mac ne zaman abi?

Bu galibiyet sevindirici. Açıkçası geçen sene ki hakem faciası halen aklımda. Keşke salon yakında olsa da gidebilsem.

Beklendiği gibi rahat kazandık,haftaya bir 3-0 la daha turu kaparız.Diğer turda eşleşeceğimiz rakipte Asterix KIELDRECHT olacak büyük ihtimal.Neve Shanan HAIFA yı deplasmanda 3-0 la geçmişler.Belçika takımı,Challenge Cup yarı finalinde elemişti bizi o dönem.Şampiyonlar liginden gelecek takımlara kadar bir sorun yaşayacağımızı düşünmüyorum.Oradan da süpriz bir takım gelmezse önümüz açık Avrupa da.

Geri