• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Cev Cup | Galatsaray Daikin-Fc Porto

Puanları 36
Çözümler 0
Web sitesi
x.com
@Anıl Mehmet Yıldırım
Cev Cup Son 32 Turu Rövanş Maçı
03.12.2025 Çarşamba
Burhan Felek Voleybol Salonu
19:30

İlk maçı 3-1 kazanmıştık. Bu maçta 3-2 kaybetsek dahi üst tura çıkacağız ama takımımızın bize böyle bir macera yaşatacağını düşünmüyorum. Yuanyuan'ın eklenişiyle beraber kaliteyi arttıran takımımızın turu rahat geçeceğini düşünüyorum.

Bence geçen maç çıktığımız kadronun aynısı çıkmalı.Çünkü lig 5 maçlık krıtik bir ilk devre sonuna giriyoruz namağlup çıkmamız lazım ki başarılı geçti ilk devre diyelim.Porto maçı biraz oyuncuları dinlendirmek için kullanılabilir zaten 2 set alsak yetiyor.
Bongaerts
Alexia
Frantti Lukasik
Timmerman Ayçin
Eylül
Bu kadro başlar umarım sadece Yuan daha hızlı alışsın diye Timmerman yerine belki Yuan olabilir onun dışı bir değişikliğe gerek yok.

yuanyuan oynamalı takıma adaptasyonu için sürekli oynamalı. Daha üst seviye maçlara çıkmadan ritim buldurmak lazım ona.

Galatasaray-Porto kadın voleybol maçını Burhan Felek'te izlemek, profesyonel erkek futbol üzerinden; bir kez yaşanan hayatta özgün deneyimin tezahürü olacak.

Sylla ve Dünya'nın son 52 yılda bir numaralı devletinin vatandaşı orta oyuncumuz, bu takıma Chieri finalinde CEV Cup şampiyonluğunu getirirse getirir. Para geldi, harcayalım zorunluluğu üzerinden minibüs niceliğinde; çorba gibi bir kadro var. Barbolini'nin idealize olmayan takımlara ilgisizlik düzeyi de ortadayken, finalde ikinci maçın İstanbul'a denk gelmesi dahi kurtaramaz yoksa. Yol üzerinde ters takım olmaması da büyük şans gibi duruyor bugün itibariyle.

İçimde Cev kupta şampiyon olacağız hissi var.ha ufak tefek yol kazaları olabilir, yaşanabilir normaldir. yıllardan beridir beklenen kupa bu defa kaçar ise hem bahanesi hemde telafisi olmaz.

Porto bizim lige gelse ilk 8 zorlar bu arada bunu gösterdiler geçen maç.Savunma dirençleri çok yüksek demiştim zaten biliyordum ama bu kadro kalitesinden böyle bir oyun beklemezdim.Cidden çok kaliteli oynadılar bu maç geçen maçın aynı kadrosuyla çıkıp Timmerman yerine Yuan oynaması lazım bu kadroyla çıkıp herkesi hazırlamalıyız.Ama Porto gerçekten bizle eşleşmese bir yarı final zorlarmış şansları bizle eşleşmek bir sonraki turda Liberec gelecek yüksek ihtimal Porto cidden ne kadar kaliteli oynuyor o maçta daha iyi görürüz Libereci ezer geçeriz diye düşünüyorum.

Akşam Burhan Felek'teyim inşallah, heyecanlıyım iyi bir maç olur bizim adımıza umarım.

Geri