Ceyhun Yıldızoğlu ile Sezon Değerlendirmesi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Önümüzdeki günlerde hocamız ile bir sezon değerlendirmesi sohbeti yapacağız. İletmek istedikleriniz, önerileriniz, eleştirileriniz varsa yazabilrisiniz.
 
Aslında sorulacak ve konuşulacak çok konu var. Bu yüzden röportaj ekibi uzun soluklu kalacaktır Ceyhun Hoca'nın yanında. Zaten herkesin istediği belli sorular var sorulacaktır. Bu konuda Ceyhun hocanın yorumlarını ve sebeplerini de öğrenmek istiyorum.

Oynatmak istediği oyun takıma göre mi yoksa kafasındakine göre mi şekillenecek?

Maç içinde biraz daha agresif olması gerektiğini düşünüyor mu? Yani bir teknik faul alsın almasın demiyorum ama yapacağı hareketlerin tribüne sinerji de vereceğinin hakemlerin üzerinde de baskı yaratacağının farkında olmalı. Kendisi sessiz kaldığında hakemlerin, "kafama göre maç yönetebilirim" anlayışı içinde olduğunu düşünüyor mu?
 
Geçtiğimiz sezondan ne gibi dersler çıkardı?
Türkiye'de çalışılabilecek iyi koçlardan biri olduğunu düşünüyorum. Bu yıldan gereken dersleri alıp seneye özlediğimiz kupaları alması en büyük isteğimiz.
Maçı hakem hatalrıyla kaybettiğimizi kabul ediyorum ama kendisinin sezon öncesinde, sezon süresince ve final serisinde yaptığı ciddi yanlışlar vardı. Tepkilerimizin hepsi doğal olarak hakem yanlışlarına gitti ancak kendisinin artık gereken dersi almış olmasını umuyorum. Sezon öncesinde burasının Galatasaray olduğunu düşünmedi. Orta sıra takım transferlerini istedi. Takımı taşıyan oyuncular ondan önce anlaşılan oyunculardı. Sezon süresince bir türlü istenen oyunu oynatamadı ve şimdi unutsak da fenere elenmemiz çok travmatikti. Final serisinde alan savunmasına dönerek rakibi oyunun içine sokmak, rotasyona final maçına gelene kadar önem verdi ama final naçında Fowles'ı pota altında unuttu. Oyunun kritik anlarında Augustusu yanında oturttu.
Hocamıza başarılar diliyorum.
 
Alba Torrens ve gelecek sezonki yabancı kuralı hakkında düşünceleri ve nasıl hareket etmeyi planladıkları sorulabilir.

Ayrıca Sophia Young konusu da önemli.
 
Hocanın hataları olduğunu düşünüyorum doğrusu. Ama yine de hocayla devam edilmesinden yanayım. Bu sezondan gereken dersleri alıp seneye birbirini daha iyi tanıyan bir takım ve hoca ile alamayacağımız kupa yok.

Yeter ki Seimone kalsın; Sophia' nın Türk olması için bütün şartlar zorlansın. Para ise para; ya da ne gerekiyorsa o.
 
Yukarıda arkadaşların da belirttiği gibi Seimone konusunda taraftarların görüşleri iletilmeli Ceyhun hoca'ya diye düşünüyorum.
Özellikle ligimizde yerli oyuncuların, takımının başarısı için kilit noktaların başında geldiğini biliyoruz. Bu konuda Sophia Young'un Türk olarak takımımıza kazandırılması yolunda bir çalışma yapılacak mı? Ayrıca Pota altında Fowles'ı da dinlendirebilmek adına Tuğçe Canıtez transferi hakkında ne düşünür? Çünkü pota altında Bahar-Safiye-Tuğçe gibi 3 yerli oyuncunun olması, bizi diğer mevkilerde oldukça rahatlatacaktır.
Son olarak önümüzdeki sezon ligde şampiyonluk hepimizin ortak ortak hedefi, özellikle bu sezonun acısının çıkmasını canı gönülden istiyoruz. Peki Euroleague 'de bir hedef belirledi mi koç kafasında?

Not: Bu sezounun değerlendirmesinden çok önümüzdeki sezonla ilgili oldu bu sorular farkındayım. Ama özellikle Alba transferinden sonra insan ister istemez önümüzdeki sezonu düşünüyor :D.
 
- Seimone Augustus konusundaki düşünceleri neler ?
- Yerli oyuncu transferi konusunda kafasında neler var ?
- Alba Torrens transferi hepimizi baya bi heyecanlandırdı. Bu da çıtayı yükseltiyor beklenti olarak. Seneye Avrupa'da konum olarak hedefimiz nedir ?
 
- Olası 2+1 / 2+2 kuralı hakkında ne düşünüyor, hem milli takım hem de Galatasaray açısından.
- Işıl sakatlığın etkilerini hala tam olarak atlatmış değil, yeni sezon da eski Işıl'ı izleyebilecek miyiz?
- Bahar özellikle son dönemde çok iyi katkı verdi, 2-3 yıl sonrası için Bahar'ı hangi seviyede görüyor?
- Alt yapımız hakkında ne düşünüyor? Baktığımız zaman alt takımlarımızın başarılı olduğu söylenemez, özellikle rakibimizden çok gerideyiz gibi duruyor.
- Melisa Can'dan beklediği katkıyı aldı mı? Arkadaşların söylediği gibi Sophia konunda bir girişimimiz olacak mı?
- Euroleague'de önümüzdeki sezon nereyi hedefliyoruz?
- Ceyda Kozluca takıma yeniden katılacak mı, kendisinden neden faydalanmadık?
- Bu sezon keşke şöyle yapsaydık dediği bir şey oldu mu? Oyuncu tercihi, taktik vs.
 
Kacan daha dogrusu calinan sampionluk icin ne diyecek.. federyason Taurasinin diyetini ödemek icin kupayi fenerbahceye verdigini dusunuyor mu ?
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst