Ceyhun Yıldızoğlu

Galatasaray Bayan Basketbol Takımı?nın antrenörlüğüne Ceyhun Yıldızoğlu getirildi.

Geçtiğimiz hafta Seimone Augustus ve Sylvia Fowles ile kadrosunu güçlendiren Galatasaray Bayan Basketbol Takımı, A Milli Bayan Milli Takımı?nın da başında bulunan Yıldızoğlu ile gelecek sezon için anlaşmaya vardı.

Yeni antrenörümüz Ceyhun Yıldızoğlu?na görevinde üstün başarılar diliyoruz.

2009-10 sezonunda takımımızı çalıştıran Zafer Kalaycıoğlu?na emekleri için teşekkür ediyor, devam eden kariyerinde kendisine başarılar diliyoruz.
 
Re: Ceyhun Yıldızoğlu Galatasaray'da

ohh be rahatladım valla.Sonunda güzel bir haber geldi.Hayırlı olsun Galatasarayımıza :)
 
Re: Ceyhun Yıldızoğlu Galatasaray'da

Şimdi de saldıralım yönetime nasıl getirdi Milli takım hocasını takımın başına diye. Kesin vardır Ceyhun hocanında bi ters yönü.

Neyse herşey bir yana yeni bir sayfa açarak şu anlamsız tartışmaları bir kenara bırakarak umarım her şeye rağmen bu sene güzel transferler ve takımına yürekten inanan taraftarlarımızla beraber şampiyonluğa ulaşıcaz.teşekkürler emeği geçen herkese.
 
Re: Ceyhun Yıldızoğlu Galatasaray'da

Maç sonuçlarına bile bakmamaya başlamıştım 1 aydır.Tamamen bırakmıştım herşeyi bayan takım ile ilgili.Şimdi günün değil yılın en iyi haberini okudum burda.Herşey inanılmaz iyi olacak.Antrenörlük felsefesine çok inandığım bir isim artık bizim renklerimiz altında bizim için savaşacak.Çok iyi de bir Galatasaraylıdır kendileri umarım beklediğimiz gibi güzel olur herşey.
 
Re: Ceyhun Yıldızoğlu Galatasaray'da

Dün duymuştum ama görüşülüyor diye kesin birşey olmadığı için yazmak istemedim.

Yurt içinde yapılabilecek en iyi hoca tercihi. Şu durumdaki Fenerbahçe' yi ancak Ceyhun Yıldızoğlu gibi bir hocayla zorlayabiliriz. Çok iyi bir seçim, tebrikler yönetim.

Saygılar.
 
Re: Ceyhun Yıldızoğlu Galatasaray'da

Ağlayacapğım ya sevinçten en büyük negatifliğimizi defettik başımızdan işte şimdi tam olarak rakip olabilir fb ye .. hiç beklenmedik bir hareket oldu güne güzel başladık çok beğendiğim bir hocaydı kendisi ..
 
Re: Ceyhun Yıldızoğlu Galatasaray'da

Demekki bazen doğru şeyler de yapılabiliyormuş şu takımda :)

Şu günlerde içimize su serpti şu haber. Artık inanıyorum ki takımı desteklemeyi bırakan çoğu kişi salonlara geri dönecektir.

Hoşgeldin Ceyhun Yıldızoğlu..
 
Re: Ceyhun Yıldızoğlu Galatasaray'da

Son günlerdeki en sevindirici gelişme bu.
Sophia Türk olsa bir de çok iyi bir guard alırsak herşey çok güzel olacak.
 

Üst