CL 5.Hafta | Galatasaray-Manchester United

Maça Doğru: Galatasaray – Manchester United

Galatasaray Profesyonel Futbol A Takımı, UEFA Şampiyonlar Ligi H Grubu beşinci maç gününde İngiltere temsilcisi Manchester United ile karşılaşacak. Ali Sami Yen Spor Kompleksi’ndeki mücadele, 20 Kasım 2012 Salı akşamı, saat 21.45’te başlayacak.

Maç: Galatasaray – Manchester United
Yer: Ali Sami Yen Spor Kompleksi
Tarih: 20.11.2012 Saat: 21.45
Yayın: Star TV (Canlı)
İnternet: Galatasaray - Manchester United (Canlı Anlatım)

Hernandez,Welbeck,Carrick,Cleverley,Anderson,Ashley Young ve Fletcher gibi isimler kadroda. Manchester United squad to face Galatasaray - Official Manchester United Website

Zor maç olacak , başarılar takımımıza.
 
Rooney, Persie, Nani, Kagava, Valencia, Scholes, Giggs gibi takımın en önemli oyuncuları kadroda olmayacak.. 3 puan şart ve evimizde full seyirciye oynuyoruz. Baskıyı hissettirip doğru futbol ile 3 puanı almalıyız. Ayağımıza kadar gelen fırsatı artık geri çevirmemek gerek.
 
Karşı sahada iken geniş alanlarda paslaşıyoruz ve topu attığımızda karşıda kütük gibi birine çarpıp hızlı hücuma dönüşebiliyor.

"Dar alanda kısa paslaşmalar" yaparak (Barça'nın yaptığı bu) Emre ve Engin Baytar gibi dripling yeteneği olan oyuncularla ceza sahasına inebiliriz.
 
Bir sonraki maçta beraberlik için mi galibiyet için mi oynayacağımızı belirleyecek maç.
Bu arada havaalanında yapılan saçmalık adamları hırslandırmaktan başka neye yarayacak çok merak ediyorum. Bu salaklığı yapanların ve sorumlularının eline sağlık.
 
İlk 11'ler;

GALATASARAY XI | Muslera / Dany, Semih Kaya, Eboué,Riera / Hamit Altıntop, Selçuk İnan, Felipe Melo, Amrabat / Elmander, Burak Yılmaz

M.United XI: Lindegaard, Rafael, Jones, Büttner, Anderson, Carrick, Cleverley, D.Fletcher, Powell, Hernández, Welbeck

Hadi Kazanalım şu maçı. Avrupa fatihi kimdir gösterelim herkese.
 
Allah aşkına bu Amrabat 8 milyonluk oyuncu ise,ben iddia ediyorum 350.000 dolarlik sag acigim.Olmaz olsun boyle transfer anlayisi resmen ya..Elmander sahada geziniyor.Acilen derhal bir an once, Emre Colak,Engin,Umut kosan savasan pres yapan adamlar sart..Bu kagni arabasi Hamit ile Amrabat ile olmaz bu isler..Gecen seneki kadroya donelim lutfen..Engin Emre Colak...Hamit ve Amrabatta klubeden cikmasin...
 
Semih'le ömürlük kontrat yapmalıyız. Dany riskli hareketlerden vazgeçse defans bizi uzun süre götürür.
Amrabat hücumda fena değildi. Ben beğendim bugün. Daha iyiye giderse 8 milyonun hakkını verebilir.
Hakan Şükür ve Jardel'den sonra Avrupa golcümüzü bulduk galiba. İlk sezonda 5 gol attı Burak helal olsun, tek eleştirim kasıtlı ya da kasıtsız ikili mücadelelerde kendini yere bırakması.
Yine de Alex Ferguson'a teşekkürler. Old Trafford'da Cluj'u yenerlerse tadından yenmez :)
 
Semih bir iki seneye gider bizden! Müthiş bir maç çıkardı hakikaten. Gördüğü sarı kart haksızdı bence. Danny de çok iyi oyuncu ama fazla güvenden kaynaklanan bariz hatalari oluyor. Bunu minimuma indirirse bu defans ikilisi bizi satılmamaları halinde 2-3 sene götürûr. Eboue bugün biraz daha iyiydi sanki ama hâlâ geçen sene ki formunda değil. Riera bugün bence sahanın en iyisiydi. Müthiş oynadi gerçekten. Galiba aradığımız sol beki bulduk. Amrabat iyi niyetli savaşıyor ama hâlâ istenilen verilen parayı hakedecek bir oyun sergileyemiyor. Bir açılsa pir açılacak ama ne zaman açılacak orasi mühim işte. Selçuk yine müthişti bugün. Duran topları yine müthiş kullandi. Riera,Semih ve Hamit ile birlikte sahanın en iyileriydi bence takımımız adına. Hamit yavaş yavaş istenilen,beklediğimiz kıvama geliyor. Onun formda olması takımımızı iki gömlek seviye atlatır.
 

Üst