Cristiano Marques Gomes (Cris)

Galatasaray Sportif AŞ, KAP'a gönderdiği açıklamada Olympique Lyonnais oyuncularından Cristiano Marques Gomes'le 2012-2013 futbol sezonu için anlaşmaya varıldığını duyurdu.

Yeni sporcumuza Galatasaray forması altında üstün başarılar dileriz.

KAP'a gönderilen açıklamada şu ifadeler yer aldı:

Olympique Lyonnais oyuncularından Cristiano Marques Gomes'le 2012-2013 futbol sezonu için anlaşmaya varılmıştır. Buna göre, oyuncuya 1.250.000 EUR sabit transfer ücreti ve 10.000 EUR maç başı ücreti ödenecektir. Oyuncunun sözleşmesi, 2012-2013 sezonunda en az 25 resmi maçta ilk 11'de yer alması durumunda aynı şartlarda 1 sezon daha uzatılacaktır.

Hayırlı olsun..
 
Diyecek bir şey yok, ekstra bir durumda ne yapabilirdik, onu tam bilemiyorum. Kariyeri ve oyunculuğuna zerre lafım yok, formda olduğu zamanlar dünyanın en iyi stoperlerinden biriydi. Ama işte yaş artık, 35.

Hayırlısı olur, umarım şu kısa vadede De Boer vakası değil de Ujfalusi performansı yaşatır bize.
 
Özellikle yediğimiz 2. golde Hasan Kabze'nin yanında öyle bir dönüş yaptı ki yaz tam bitti diyorken yeniden geldi. Meğerse adam dünyanın gezegen hareketlerini takip ediyormuş dönüşlerinde..

Sonra bu adam alındığında neden muhalefet oluyorsunuz ?

Olmamak için bir sebep var mı, buyrun bugün Ordu maçı ve asıl sebeple alındığı söylenen Şampiyonlar Ligi maçları..

Olmadığını söylemiştim, olmayacağı da gün gibi belli.
 
Sadece Cris'e sallamak değil olay evet hatası var 2.golde ama tüm takım,teknik heyet hatta yönetim umursamamış bu maçı eğer her avrupa öncesi yada sonrası böyle olcaksa bu iş böyle gitmez.İnanılmaz bir konsantrasyon kaybı ilk kez vurdum duymaz gördüm takımı.
 
Gelmeden önce de belliydi zaten, tamamen aceleye getirildi. Anlamadığım tek konu neden Dany yerine tercih edildi.. Ordu'nun santrforları zaten hızlı, bir de Cris gibi ağır oyuncuyu oynattık..
 
Dany , Fatih Hocanın Tasarrufu . Braga Maçına 11 Çıkacaktır. Gerçi Ordu Maçında Oynasa Yine Hazır Olurdu 4 Günlük Arada. Anlamak Güç .
 

Üst