Baktım forumda her takımın konusunu var,Pistons ım öksüz kalmış.
Göker Abi ile doldururuz burayı...
Göker Abi ile doldururuz burayı...
Tabi kardeşim siz devam Zaten çok düşündüm aradım ama sempati dışında Nba'de desteklediğim takım yok.Alperen Kaplan' Alıntı:Aynen abi,en sevdiğim iki oyuncum gitti. Ama biz sempatizan değil de taraftar olunca devam...
Aynen o adama Turkce ogretelim bizim anonscumuz olsunAlperen Kaplan' Alıntı:İdolüm o manyak benim Salih Abi,lütfen daha düzgün konuşalım...
Şaka maka bizim de bir Mason'umuz olsa ne hoş olurdu,Cim-booom-bom, BASKETBOOOOL!!!
TV yayınlarsa bekleriz abi..Salih GOZMEN' Alıntı:Aklimda birtek Knicks Anoncusu kaldi oda fena degildi.
All Harington degisi cok hos. Takipcisi olacagim.
Haftaya seninde takipcigin olacagim
Mutlu aku selcuk-Galatasaray maci var
Ben birşeylerin değişeceğine inanıyorum,takas olabilir koç değişimi olabilir uyanış olabilir o olabilir bu olabilir birşeyler değişecek ve play off da daha iyi olacağız. Ben buna inanıyorum. En azından inanmak istiyorum.Uğur YILMAZ' Alıntı:Atlanta ve Miami ile birlikte 4-5-6 sıralarını paylaşmak için yarışıyorlar bu sene. Pistons'ın son senelerde hep Konferans'ta ilk 2 içinde olduğunu düşünürsek durumları çok iyi değil. Son Şampiyon Boston ve LeBron'lu Cavs arasından sıyrılıp Konferans Finali yapabilme ihtimalleri pek fazla sayılmaz...
Ben birşeylerin değişeceğine inanıyorum,takas olabilir koç değişimi olabilir uyanış olabilir o olabilir bu olabilir birşeyler değişecek ve play off da daha iyi olacağız. Ben buna inanıyorum. En azından inanmak istiyorum.[/quote:3bvufeps]Alperen Kaplan' Alıntı:[quote="Uğur YILMAZ":3bvufeps]Atlanta ve Miami ile birlikte 4-5-6 sıralarını paylaşmak için yarışıyorlar bu sene. Pistons'ın son senelerde hep Konferans'ta ilk 2 içinde olduğunu düşünürsek durumları çok iyi değil. Son Şampiyon Boston ve LeBron'lu Cavs arasından sıyrılıp Konferans Finali yapabilme ihtimalleri pek fazla sayılmaz...
Alperen arada bir fark var. Hem de ciddi bir fark...Alperen Kaplan' Alıntı:Biliyorum ama kağıt üzerinde bakıldığında hala mükemmel bir kadromuz var,hatta sizinkinden daha iyi, ve potansiyelimizi kullanma ihtimali gözümün önüne geldikçe heyecanlanıyorum.