• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Doğum Günün Kutlu Olsun Bağdat Abla..

Puanları 0
Çözümler 0
@Ş. Saadet Ünal
Bugün Bağdat ablacığımın doğum günü. Mutlu mutlu yıllar ablacım, iyi ki varsın.. :)

Bencede doğum günün kutlu olsun Bağdat abla:)

Mutlu yıllar Bağdat abla. :)

Doğum gününüz kutlu olsun .Sevdiklerinizle beraber nice sağlıklı ve huzurlu senelere...:)

Bence de kutlu olsun =)

Mutlu yıllar

Yeni yaşınızda tüm dileklerinizin gerçekleşmesi dileeğiyle nice yıllara Bağdat Hanım.

Mutlu yıllar dilerim Bağdat Hanım.

Mutlu yıllar.

Nice güzel senelere Bağdat abla...

Başta saadet olmak üzere kutlayan herkese çok teşekkür ederim. Bu sen hem baskette hem diğer branşlarda şampiyonluğa sonuna kadar inanıyorum :)

Doğum gününüz kutlu olsun :)

Nice yıllara Bağdat abla,şut isabetinizin hiç düşmemesi dileğiyle.:)

Bağdat Doğum günün kutlu olsun. DÜn siteye girdim ama bu başlığı görememişim nasıl olduysa. Bu yüzden gecikme için kusura bakma. Tez zamanda arkadaşlar röportajını da yayına koyarlar da sana doğum günü hediyesi olur ayrıca bize:))

Nice senelere Bağdat abla

Forumda yazılarını severek takip ediyorum Bağdat Abla. Doğum günün kutlu olsun, nice senelere.

P.s: Bir günlük rötar içinde kusura bakma. : )

Önemli değil Barış. Herkese tekrardan teşekkür ederim. Sanki kendimi çok yaşlanmış gibi hissetmeye başladım. Sanırım 30 yaş krizi kapımı çaldı :)

Geçte olsa nice senelere abla :)

Ben bu bölüme uğramıyordum uzun zamandır. Geç kaldık kutlamakta, Mutlu yıllar dilerim...

Geri