E-Sigara !

Oncelikle hic sigara kullanmamis ve nikotin aliskanligi olmayan herkesin bu tur cihazlardan uzak durmasi gerekliligini belirtmek insanlik gorevidir.

Son 3 yildir atesli sigara yerine E-sigara kullanmaktayim. Haliyle hicbir sey kolay degil ama alisinca katlaniyorsunuz likitine, bataryasina, coil, pamuguna ve teline. Hazir kartuslar var turlu turlu sistemler ve surekli yenilenmekte olan cihazlar ve likit varyasyonlari.

Son 1 yildir salt likit kullanmaktayim. Pod Mod cihazlarla akcigerimi daha az yorup kisa surede nikotin doygunluguna ulasmayi amaclatan bir sistem bu Pod Modlar. Nispeten basarili diyebilirim. Eski sistemlerde gunde 1000 puff rakamini gorurken simdi bu Pod Mod cihazlarla 100 puff rakamiyla amacima ulasabiliyorum. Likitlerimi evde kendim demliyorum. Pod Mod kartuslarimin tel sarimlarini ve pamuklama kismini da kendim yapiyorum. Bu sekilde epey ekonomik oluyor. Surekli hazir kullaninca biraz maliyetli olabiliyor.

Ama genel olarak astima meyilli olan akcigeri pek saglam olmayan beni, nefes konusunda rahatlatti, sigaradan kurtuldum cok sukur. Kokudan binlerce zehirli maddenin esaretinden simdilik kurtulmus gibiyim.

Sozlerimi oneri olarak algilamamanizla beraber, Atesli sigaradan kurtulmak isteyen dostlara yardimci olabilmek amaciyla bu konuyu acmis bulunuyorum. Forum ilke ve inkilaplarina aykiri ise konu kilit uye ban please :giggle::censored::D
 

Üst