ECW 1. Hafta | Galatasaray 74-55 Lulea BBK

Sarayın Sultanları Avrupa'da ilk maçına İsveç temsilcisi Lulea karşısında çıkıyor.

16 Ekim Çarşamba Saat 19.30 Ahmet Cömert SS
 
Fenerbahçe Kadın Basketbol takımının Euroleague maçı var. Taraftar nerdeyse yok.
Biz ise Avrupa kupasındayız. Ama taraftar müthiş işler yapıyor.
Galatasaray taraftarı bir başka beee...
 
Maçtaydım. Çok iyi seyirci vardı. Işıl ve Hartley'i beğendim. Meltem, İnci çok sırıttı ve hazır değil. Funda sanki boşuna yapılmış bir transfer gibi. Koç bir ara çok fazla genç oyuncuları oynattı ve sayı atamadık. Rakip çok kötüydü.
 
Evimizdeki maça yayın olmaması skandal. Cuic çok düşük yüzde ile oynamış ve sadece iki sayısı var otuz dakika ile en çok süre alan oyuncumuz olmasına rağmen. Işıl iyi başladı sezona. Macaulay ile Hartley de iyi gidiyor gibi. Stankovic yerine daha iyi bir uzun almalıydık. Funda'dan bir beklentim yok.
 
Maçı izleyemedim doğal olarak. Ama açıklamaları gördüm. Efe Güven'in net galibiyetlerde bile yaşanan hataları söyleme, takımı sürekli daha üst seviyeye çıkarma çabasına hayranım. Dün de rotasyona girdiğimiz son 5 dakikada 30 sayılık fark 19'a düşünce ciddi morali bozulmuş. Ve yüz ifadesinden bunu laf olsun diye söylemediği, gerçekten takımın kimliğine yakıştıramadığı anlaşılıyor. İşine bu kadar saygı duyan insana ben de büyük saygı duyarım. Allah yollarını açık etsin.
 

Üst