ECW | BLMA 70-57 Galatasaray

21.02.2019 Perşembe
22:00 Palais des Sports

Çeyrek final ilk maçında içeride 14 sayı fark yediğimiz BLMA deplasmanına çıkıyoruz. Açık konuşmak gerekirse elememiz mucizelere kaldı.
 
EuroCup Women Son 8 turu ikinci maçında BLMA’ya deplasmanda 70-57 mağlup olarak turnuvaya veda eden Galatasaray Kadın Basketbol Takımımızda koçumuz Efe Güven ve oyuncumuz Monika Grigalauskyte maç sonunda açıklamalarda bulundular.

Efe Güven şunları söyledi:

“Bugün sahaya kazanmak için çıktık ancak başaramadık, bunun için üzgünüz. Rakibimiz kendi ülkelerinin milli takımlarda forma giyen ve her pozisyonda etkili oyunculara sahip, EuroCup Women’ın favori takımlarından biri. EuroCup Women’da çoğu kişinin beklemediği şekilde Son 8’ kaldık. Genç bir kadroyla mücadele ettiğimiz bir sezonda çoğu maçta formamıza yakışan mücadeleler ortaya koyarak bu atmosferi yaşamak güzel bir tecrübe oldu. Gösterdiğimiz mücadele ve oyuncularımın göstermiş olduğu karakterden dolay kendileri ile gurur duyuyorum. Ayrıca ilk maçta ve bütün EuroCup Women serüvenimiz mücadelemiz boyunca bizi yalnız bırakmayan taraftarımıza da teşekkür ederiz. Şimdi önümüzde önemli bir Kayseri maçı var, şu dakikadan itibaren o maça konsantre olacağız.”

Monika Grigalauskyte ise şunları söyledi:

“Maça 14 sayılık bir farkı kapatma amacıyla çıktık ama bu oldukça zor bir görevdi. Maça hızlı girip onların üç sayılık atışlarını riske etme amacı güttük ancak bu stratejide çok başarılı olamadık. Onları yakaladığımız anlar oldu ancak maçın geri kalanında yeterince iyi değildik. Bugün mücadele ettik ancak yeterli olmadı.”
 

Üst