ECW | Galatasaray Çağdaş Faktoring 84-52 Sportiva Club Uniao

EURO CUP WOMEN : Maç günü :
Galatasaray Çağdaş Faktoring-Sportiva Azoris Hotels
📅16 Ekim 2024 Çarşamba
⌚20:00
📺FIBA YouTube , Tabii Spor
📌Basketbol Gelişim Merkezi

Son düzenleme:
Bu maç ölçü değil tabi ama koç eli değdiği çok belli. Fener maçında kaybetmemize rağmen onlardan daha iyi basketbol oynadık bence.
Bu maç da ölçü sayılır çünkü su gibi attığımız için değil istikrarlı savunma yaptığımız için farkı yaratıyoruz bence. Fener'le de aynı nedenle başabaş oynadık, iç sahada olsa yenebilirdik, onların sahasında olduğumuz için onlar da kafa olarak düşmedi ve sonda da kaliteyle farkı yarattılar. Bizim erkek takımının iyi attığı, iyi tuttuğu maçları da hatırlıyorum yakın zamanda ama ikisini 34-35 dakika birlikte sahaya koyduklarına uzun süredir şahit olmadım. Oyun içi disiplinleri de düşük, bireysel eforları da. Beşiktaş bunu yapıyor, Karşıyaka'nın zaten kulüp kimliğidir heralde Ufuk Sarıca'yla, Erdem Can'ın da Telekom'a geldiğinde ilk sağladığı şey bu oluyor, bizim takıma Allah bir türlü nasip etmiyor. Sürekli aynı şeylerden medet umduğumuz için ödüllendirilmiyoruz belki de.

Neyse kadın takımından çok sapmayalım. Uzun süredir bir takımızda yerli oyuncuların kalite olarak olmasa da efor olarak bu kadar ciddi katkı verdiğini şahit olmamıştım. Bu da koç farkıdır en bariz zannımca. Oyuncuların koça saygı duyması büyük kazanç böyle büyük camialar adına.