ECW Play-Off | Lointek Gernika Bizkaia 84–69 Galatasaray

Rakip, biraz olsun tempoyu yukarıya çekip oyunu hızlandırdığında; buna direnecek, bırak direnmeyi, ayak uyduracak atletizme sahip oyuncularımız yok! Gerek savunmada, gerek hücumda pota altını domine edecek güçlü bir uzunumuz yok! Rakibin üç sayılarına, önlem alabilecek taktik bilgi ve beceriye sahip bir kenar yönetimimiz yok! Zaten hücum yaratıcılığı ve opsiyonları son derece kısıtlı olan yerli basketbolculara, bir de yabancıların vasatlığı ve Moriah'ın formsuzluğu eklenince; eldeki tek efektif hücum biçimi olan çizgi gerisinden ya da yüksek posttan isabetli şut, o da yok! Eee, nasıl olacak...!!!
 
Son düzenleme:
Bizden daha çöp olan takımlara karşı kazandığımız maçlar gözleri boyamış. Sezon başından beri diyorum, bu takım şu ana kadar bir tane büyük maç kazanamadı. Fb, Mersin, Hatay, Bjk, Çukurova şimdi de dün oynanan maç. Yahu takımın en önemli silahı dış şutlar iken, buna önlem almamak komik. Umarım burada turu geçeriz.
 
Twitterda bir yorum okudum Efe Güven harikalar yaratıyormuş :D
Bu maç da onlardan biri olmasın sakın?
Galatasaray'ı kendi emellerine alet etmeye çalışan kim var gün yüzü görmesin!!!
 
Insanlar gercekten acimasiz. Hemen bir yengilide yine saldirmalar baslamis.
Efe Güven daha kariyerinin basinda elbette hatalari olucak, maclar kaybedicek, önemli olan hatalarindan ders cikarmasi
 
Insanlar gercekten acimasiz. Hemen bir yengilide yine saldirmalar baslamis.
Efe Güven daha kariyerinin basinda elbette hatalari olucak, maclar kaybedicek, önemli olan hatalarindan ders cikarmasi
Takımın başına geliş şeklini de, oynattığı rezil basketbolu da, kurduğu kadroyu da begenmiyorum, sevmiyorum ve görmek istemiyorum onu burada.
 
Sonucu itibariyle, önemli ve radikal olmasa bile, şube içinde küçük idari değişikliklere sebep olabilecek bir maç... Önemli, radikal ve yapısal kararları hiç dillendirmiyorum; çünkü basketbol, hele hele kadın basketbolu, bu yönetimin hiç mi hiç umurunda değil!.. Ha genel anlamda, koskoca bir camianın ne kadar umurunda, orası da bir soru işareti zaten!..
 
Her ne kadar kötü bir koç olsa da uzunu olmayan, sadece dışarıdan skor bulan zayıf bir takıma karşı Efe Güven'in bu maç önlem alacağını ve oyuncularımızın da maçı bir onur meselesi haline getirip turu geçeceğini düşünüyorum.

Saygılar.
 

Üst