Ekrem Memnun

Şu olay 2021 Haziran'ında olsa Kadın Basketbol takımımızın 2 lig şampiyonluğu ve 1 tanede Eurocup şampiyonluğu olurdu. Ekrem Memnun erkek basketbolda kalmak için Burak Elmas yönetimi de yetersiz Efe Güven'le devam etmek için ısrar etti . Olan o sezon yarısını boşa geçiren erkek basketbol takımımıza ve 3 yılda yetersiz koçlarla dibe vuran kadın basketbol takımımıza oldu.

Gerçek yerine hoşgeldin Ekrem Hoca.
 
Seçim öncesi basketbol düşmanı Dursun Özbek yönetiminden “denize düşen yılana sarılır” hamlesi. Tam bir köylü kurnazı hareketi. Ekrem Hoca’yı çok severim ve sayarım, her şeyiyle kadın basketbolunun tek imparatorudur lâkin bu vizyonsuz yönetimle heba olmasını istemem. Umarım iyi bir yönetimle çalışma fırsatına kavuşur ve eski günlerimize döneriz. Yine de yuvana hoş geldin Hocam.
 
İçimi, felsefenin temel sorusu üzerinden ruhu maddeye baskın bir biçimde yorumladığım dönemde Gsbasket'e veda yazısıyla dökmüştüm. Yıllar sonra madde diyerek geri döndüm. Maddeci bir tavırla da genel görüntüyü 2023-2024 sezonunun son maçının başlığında ortaya koydum.

2015-2016 kadın basketbol sezonunun ortasından itibaren kulübün kalbi olan Galatasaray kadın basketbol takımı ruh temelli bir anlatımla; senin doğrudan etkinle hayalet oldu hocam. 2017-2018 Eurocup şampiyonluğu dahi omurgayı somut, maddi, görünür kılmadı; içerik buhar oldu uçtu gitti. Tarihteki ilk Euroleague Final-Four'u gibi, Fenerbahçe galibiyetiyle kazanılan Euroleague şampiyonluğu gibi yine neredeyse tek başına sen yapacaksın. Hayaletten bir kült çıkacaksa da seninle çıkacak.
 

Üst