EL | GALATASARAY 84-68 Tarbes

Re: EL | Galatasaray - Tarbes

Şu basketbol maçlarının saatleri hep karışık.Bir futbol maçlarındaki kadar net değil.

Yazık.Sözde Dünya 2.siyiz ama daha maçların saatleri bile karışık.
 
Re: EL | Galatasaray - Tarbes

Tarbes geçen sene Fransa liginde sanırım şampiyon oldu ama 4 oyuncusu dışında takımın tümünü kaybetti sanırım...Resmi site daha iyi açıklamış durumları:


Maça Doğru: Galatasaray Medical Park - Tarbes

Galatasaray Medical Park, Kadınlar Avrupa Ligi (Euroleague Women) C Grubu'ndaki ilk maçında Fransa temsilcisi Tarbes Gespe Bigorre takımıyla karşılaşacak. Abdi İpekçi Spor Salonu'ndaki mücadele, 27 Ekim Çarşamba akşamı saat 19.30'da başlayacak.

Maç: Galatasaray Medical Park - Tarbes GB
Salon: Abdi İpekçi Spor Salonu
Tarih: 27.10.2010 / Saat: 19.30
Yayın: Galatasaray TV (Canlı)

Bu önemli mücadelede takımınızın yanında yer almak için TIKLAYINIZ.

Fransa'nın güneybatısında yer alan Tarbes kentinin takımı olan Tarbes GB, 2009-10 sezonunda Fransa Ligi'ni zirvede bitirerek Bourges Basket (9) ve US Valenciennes (7) takımlarının 16 senelik serisine son vermeyi başardı. François Gomez'in ekibi, 1993, 1995 ve 2003 yıllarındaki ikinciliklerin ardından kulüp tarihindeki ilk lig şampiyonluğunu kazandı. Ancak yeni sezon öncesi kadrosunu koruma konusunda sıkıntılar yaşadı. Şampiyon ekipten yalnızca dört oyuncuyla (Florence Lepron, Isis Arrondo, Pauline Jennault-Lo, Naura El Gargati) yoluna devam edebilen Tarbes GB, antrenörlüğe de Alain Jardel'i getirdi.

Mor-beyazlı takım, Fransa Kupası'nda 2009 senesinde olduğu gibi bir kez daha son aşamada kaybetti. Finalde Bourges Basket'e 67-62'lik skorla yenilen Tarbes Gespe Bigorre, 2009-10 Kadınlar Avrupa Ligi sezonunda ise D Grubu'nda yer aldı. Ve oynadığı toplam 10 maçtan yalnızca iki galibiyet çıkarabildi. Fransa temsilcisi, ayrıca 1996 yılında Ronchetti Kupası'nı müzesine götürmeyi bildi. Aynı sene Atlanta'daki Yaz Olimpiyatları'nda altın madalya kazanan ABD Milli Takımı'nın kadrosunda yer alan Dawn Staley ve Teresa Edwards da bir dönem Fransa Ligi'nde Tarbes GB forması giymişti.

1998-2001 yılları arasında Galatasaray Medical Park için oynayan Andrea Stinson, Avrupa kariyerine (1992-94) Tarbes GB ile başlamıştı. 2007-08 sezonunda takımımız kadrosunda bulunan Vickie Johnson da 1996-97 sezonunda rakibimiz adına oynuyordu.

Kadınlar Avrupa Ligi'nde bu sezon ilk maçına Tarbes GB karşısında çıkacak. Yaz mevsiminde kadrosuna Sylvia Fowles ve Seimone Augustus gibi dünya çapında oyuncular katan Galatasaray Medical Park, 2009 yılındaki Eurocup şampiyonluğunun ardından Kadınlar Avrupa Ligi'ne geçiş yapmıştı. Takımımız, geçtiğimiz sezon UMMC Ekaterinburg, Ros Casares ve Cras Basket Taranto gibi kuvvetli takımların yer aldığı A Grubu'nu ise 4 galibiyet ve 6 galibiyetle dördüncü sırada tamamlayarak son 16'ya kaldı. Ancak bu aşamada yine karşısına çıkan UMMC Ekaterinburg'a 79-55 ve 61-50'lik skorlarla kaybederek elendi.

Galatasaray Medical Park, Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi birinci hafta maçında ise Alanya Belediyesi'ni 90-62 mağlup ederek liderliğe yükselmeyi bildi.
 
Re: EL | Galatasaray - Tarbes

2. periyotun sonlarına doğru yetişirim belki maça...
İnşallah kazanırız, haydi kızlar ! ;)
 
Re: EL | Galatasaray - Tarbes

Maçı ben bugün zannettim ya. Ders çalışmak kafayı yedirtti galiba. Pardon :)
 
Re: EL | Galatasaray - Tarbes

misafir' Alıntı:
Konuyu açan yönetici ilk önce saat 20:00 yazmıştı.
Biletix ve fibaeurope.com'da 19.30 resmi sitede 20:30 gözüküyor doğrusu hangisi diye sordum ama mesajımı silip kendi mesajını 20:30 diye düzeltti.
Şimdi kendimizi sitenin yöneticesine güvenip ona göre ayarlıyoruz sonra 19:30 diye 3. kez düzeltiyorsunuz saati.
Bence karışıklık olmaması için ilerideki maçlarda saatten tam emin olmadan yazılmamasında fayda var.

İyi çalışmalar...
Bu maçla ilgili değişiklik yapıldı mı, yapılmadıysa bilgi kirliliğinin nedeni nedir bilmiyorum ama maç sabahı yapılan saat değişikliklerini de biliyoruz.

Biraz daha anlayışlı olsak...
 
Re: EL | Galatasaray - Tarbes

Gidemiyorum maça :( offff
 
Re: EL | Galatasaray - Tarbes

Çok acil soruyorum:

Maçtan önce saha içi bilet satılıyor mu? Ona göre bir arkadasım gelicek.
 
Re: EL | Galatasaray - Tarbes

Geçen sene Rus takımıyla gruplarda oynadığımız maçta satılmamıştı. Şu Candace Parker'ın oynadığı takımlaydı maç. Diğer maçları bilmiyorum yanıltmak istemem
 
Re: EL | Galatasaray - Tarbes

semih satılmıyor galiba en azından geçen sene satılmıyordu.. şu var ama saha içi biletini şimdi biletix.com'dan alıp bileti ordaki gişeden alabiliyorsun..

ordan satılmıyordu ama geçen sene.. ne alakaysa..
 
Re: EL | Galatasaray - Tarbes

Levent ÖKTENER' Alıntı:
semih satılmıyor galiba en azından geçen sene satılmıyordu.. şu var ama saha içi biletini şimdi biletix.com'dan alıp bileti ordaki gişeden alabiliyorsun..

ordan satılmıyordu ama geçen sene.. ne alakaysa..
Bilet basılmıyordu galiba
 
Re: EL | Galatasaray - Tarbes

Saçmalığa bak 10 liralık bileti biletixten 17 liraya filan alıyosun zaten masraflarıyla. Ben salon önünde neden bilet alamıyorum ki sanki kuyrukta satılıyor biletler.
 

Üst