EL Women | Final Eight Yarı Final | Ekaterinburg 70 - 77 Galatasaray Odeabank | FİNALDEYİZ!

Finalin ismi olabilirdi,iki günde de ramak kalmıştı.Basketbolun doğruları bunu gerektirirdi.Top 8 takıma duyduğumuz saygının katlanması ve içten içe acı çekmemiz için tasarlanmış gibi.
 
Ben umutsuz değilim Kaski yendi ne olursa olsun Madem buradayız bizde yapabiliriz.
EKREM HOCA VE KIZLAR SİZE GÜVENİYORUM.
Olurda yenilirsek yinede desteğe devam Ligi 1. bitirdik.Türkiye kupasını aldık.Final Four yaptık .Adamı Allah çarpar başarısız diyene.
 
Her zaman dediğim gibi kadın basketbolunda kupalara ulaşmak, para olunca çok büyük aksilikler olmadığı sürece zor değil. Ekaterinburg da işte tam bu takım. Hemen her pozisyonda en iyi oyunculara sahip. Geçen sene oynadığımız maçta 72-44 mağlup olmuştuk. Bu turnuva boyunca da fazla yorulduklarını söyleyemem şu ana kadar.

Sarayın Sultanları ellerinden geleni yapacaktır, artık gücümüz nereye kadar yeterse bakalım. Başarılar.
 
Bu maçın sonuna kadar şansımızın süreceğine inanıyorum, Kazanırsakta şaşırmam, bu takım oyuncu bazında önceki kurulan kadroların altında ama hepsinden daha iyi bir takım ve çok şanslıyız başında Ekrem hoca var, bugün en büyük rakibimiz yorgunluk ve dar rotasyon, inş kazanırız, Ummc'ye süpriz yapabilecek tek takım biziz...
 
Diana Taurasi: "Galatasaray'ın yarıştığı tüm branşları takip etmeye çalışıyorum. Kalbim onlarla birlikte..."


[video=youtube_share;NSOukGPBpKo]http://youtu.be/NSOukGPBpKo[/video]
 
Başlarım işine de daha gerisine de diyerek geçeceğim ekran başına, alacağım kahvemi elime...

Oynadığımız oyundan, sergilediğimiz mücadeleden keyif almaya bakacağım. Kazansak da kaybetsek de parkede ve benchte ter akıtan oyuncularımıza, teknik kadroya saygı duyacağım, alkışlayacağım, alkışın sesi Ekaterinburg´dan duyulmayacağını bilsem de...
 
Bu yıl her türlü desteği(Hido tabiriyle maddi manevi) hak eden tek branş, diğer taraftan en çok sıkıntı çekeni. Şu ana kadar gurur duyduk, bugünkü sonuçtan bağımsız kızlara teşekkürler.
 
Işıl,Zellous,Alba,Şebnem,Sancho,Nevriye ve Bone.Bu isimlerin vasat oynama lüksü yok bu maçta.

Ne olursa olsun sonuna kadar güveniyorum.Bu güven için teşekkürler Ekrem Memnun.
 
Sonuç ne olursa olsun desteğimiz hep sürecek dedirtecek bir takım oluşturdun ya Ekrem Hocam..

Yüreğimiz sizinle kızlar, gönül elbette final ve de kupayı ister ama gönül esas gerçekten mücadele etmenizi ister..
 
Kaybedeceğiz burası kesin gibi. Fark kaç olursa olsun takıma kızma lüksümüz yok. Gelebileceğimiz yere geldik zaten. Maçtan tek beklentim kafa kafaya oynayıp pisi pisine kaybedeceğimize, farklı mağlup olmamız. Kafa kafaya gidip kaybedersek çok üzülürüm.
 
Galatasaray tv'den maci şaşkınlıkla izliyorum . ilk ceyregin tek hakimiyiz. Mükemmel hücum ediyoruz.. Finale cikacagiz.
 
Erkek takımının yerine çıksa Partizan'ı yener kızlarımız bugün, öyle bir havaları var...Böyle bir oyun görmemiştim bayan basketbolunda...Maşallah...
 

Üst