Zandalasini hakkinda ben de ayni seyi dusundum; bizdeyken kacirdigi 3'luklerin hepsini bugun sokar diye gecti aklimdan
Oynadigimiz basketbolu begenmedim, eski fenerli hiyar tipli coach net Ekrem hocadan daha iyi basket oynatti. Cok iyi bir uzun rotasyonumuz var, pota altinda cizilmis calisilmis sayilar gormedim- ya da cok az gordum.
Yeni bir Sancho Lyttle bulduk, ustelik daha uzun, bildigin smac falan vurabiliyor. Bi ara full court baski yaptiriyorduk kiza- ne alaka?! 5 tane ucluk attirdik (0/5). Ben ona pota altinda cizilmis oyun gormedim. Cok da anlamam, belki vardi, ben cozemedim.
Elizabeth Williams zaten bildigimiz oyuncu; iyi yaptigi seyleri istikrarli olarak yapmaya devam edecektir, cok faydali olacagini dusunuyorum.
Smalls'in tavri ve istegi pozitif, mac sonu heyecanli ve iddiali bir roportaj verdi. Umarim bu enerjisi butun sezona olumlu yansir.
Yeni nesil bizim kizlari begeniyorum: Derin ve Goksen'in yaptiklari i$e saygi duyduklari, cok calistiklari belli.
Elif Bayram'i Besiktas'ta izlememistim, baya baya basketbolcu olmus. Dunku mac ozelinda degil, sezon basindan beri izledigim kadariyla onu da begeniyorum. Meltem Yildizhan'la karsilastirinca net upgrade bence.
Ayse Cora kaptanliga yakisan olgun bir basketbol oynuyor; sakin, sabirli. Oyuna girip de katki vermedigi mac gormedim bu sezon. Yalniz, fizigini iyi bulmuyorum, ya kendine iyi bakmiyor, ya da genetik yapisi ve ya$la beraber kacinilmaz sporcu sonuna dogru ilerliyor.