ELW | Bourges Basket 87-80 Galatasaray, Galatasaray 75-65 Boruges Basket

5 sayı fark açıyoruz, 4 sayı fark açıyoruz 2 hücumda yakalanıyoruz. 17 top kaybı 8 buçuk dakika var.
 
FIBA'nın yayınında chat kanser ediyor. Suyun öte tarafı troll gönderip duruyor inanılmaz gerçekten. Korkutucu olan detay bu insanların cidden böyle düşünebilme ihtimali. Pazartesi günü seviyeli bir şekilde basketbol tartışılan chat 4 günde Beyaz Futbol stüdyosuna döndü. Bu da bu maç hakkında maç dışı bir detay olarak bulunsun.
 
ya bırak allah aşkına.. 17 saniye var 3 lük deniyor pota altında kimse yokken ya. bu ne gevşekliktir kardeşim. angel-prince ve koç bugün iyi çalıştı rakibe. sonuna kadar kaybetmeyi hak ettik.
 
Karar periyotunda 19-8 gerideyiz. Çok güzel gerçekten.
 
Angel ısrarı- prince'nin saçma sapan 15 saniye varken el üstünden atışları ,mercedesin trene bakar gibi savunma yapması, koçun gereksiz rotasyonu ve ısrarları maçı mafetti. resmen kaybetmeye oynadık.
 
angel'in bugün ben sahada ruhen yokum diye bağırmasına rağmen ısrar etmesi tamamiyle fiyasko. 3 perden beri yazıyorum çıkar çıkar yok abi illa yenilene kadar tutacak.
 
Anete'den özür dileyin. Bu kadar vurdumduymaz oynanmaz.
 
Fener maçını izleyememiştim, o yüzden tüm Efe Güven döneminde izlediğim en utanç verici performans olabilir bu gece izlediğim ''şey''.
 

Üst