En büyük transferimiz.

  • Konbuyu başlatan Guest
  • Başlangıç tarihi
G

Guest

Misafir
Bakın en büyük transfer bizim takımımıza verdiğimiz sevgidir.Takımımı eleşştirdim ama takıma sevgmi eksik etmeyeceğim devamlı güveneceğim sonunda da verdiğim sevginin bedeli basarı olacak SEVGİMİZİ EKSİK ETMEYELİM.
 
Evet bu konuyu bugün düşünmüştüm. Sonuçta doğruya doğru kadromuz iyi bir yerler için yeterli değil. En büyük umudumuz Ülker'e geri döndü yabancılarımız yok, menejerimiz ve antrenörümüz için taraftarlar arasında bi anlaşma yok vs vs vs.
Bunca kötü şeyin yanında bu ligde kimse de olmayan bir taraftar gücümüz mevcut durumda. Bence de bu sene takıma itici güç olmamız şart yoksa kağıt üstünde çoğu takıma karşı dezavantaşlı gözükeceğiz. Geçen sene futbol takımımız için bir söylem vardı 3 yıldız sözü tutulmayınca, "Bu Senenin Yıldızı Biz Olalım" diye(tam bu kelimeler miydi hatırlamıyorum). Bence basketbol takımımız için de geçerli bu söz bu sene için. Belki iyi bir takım kuramadık şu ana kadar ama dedim ya kimsede olmayan bir potansiyel güce sahibiz inşallah bu sene o gücü hayta geçirebilriz tekrar.
 
Ewt her ne olursa olsun bu yıl takımımızın yanında olmalıyız...
 
oyuncuya ona buna karsi sevgi eksilir ama takima, renklere vs. sevgi nasil eksilebilir bilmiyorum. o sevgi hiç bir zaman eksilmemeli. eksilirse bilemiyorum yane o kisi zaten hiç bir zaman o renklere asik olamamis desem çok mu agir olur.?! ama sadece sevgi yetmiyor bazen. örnek: bende seviyorum ama maçlarda yerimi alamiyorum, niye? imkanim yok ama imkani/istanbulda olup da tv basinda takimini sevenlere birsey diyemicem.
 
Takıma karşı sonuna kadar sorumluluklarımızı yerine getireceğiz.Ayrıca kadro da o kadar kötü değil.Bir de her maça 600-700 kişi gelse bu takım tutulamaz.
 

Üst