• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Erkek Voleybol 2012 - 2013

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan GSbasket.Org
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:02
Puanları 0
Çözümler 0
@GSbasket.Org
Erkek Voleybol Takımımız 2012 - 2013

Erkek voleybola bu sene sanırım sponsor yok?

Erkek takımımız ligin 2.maçında Cumartesi günü saat 15'te Halkbankasını konuk edecek.

Bu maçtan önce saat 1'de yine Burhan Felekte bayan takımımızın Bursa Büyükşehir ile maçı var. Cumartesi günü burhan felek sarı-kırmızı olabilir. :)

Teledünya Türkiye Kupası'nda 2. kademe maçlarının kura çekimi yapıldı.

Fenerbahçe Grundig-Dört Eylül Belediye
Torul Gençlik-Galatasaray
Çankaya Belediye ANKA-Bahçelievler Belediye
Maliye Milli Piyango-İstanbul Büyükşehir Belediye
Arkasspor-Bornova Anadolu Lisesi
Greenwich Saat TED Kolejliler-Düzce Belediye
Halkbank-Ziraat Bankası
Burhaniye Belediye-İnegöl Belediye

Halkbank 1-0 öne geçti 25-21 öndeler ilk sette...
Nikolov ve Coskovic iyilerdi set sonunda ...
Mac NTVsporda....

Halkbank 1-1 Galatasaray 25-16 aldık seti müthiş oynuyoruz takım olarak...
diğer maçın sonucu ....
Maliye Milli Piyango 3-1 Fenerbahçe.....

Halkbank 1-2 Galatasaray
25-20 aldık 3.seti Halkbank Nikolov'u durduramıyor....

Maç sonucu Halkbank 2-3 Galatasaray Final setini 8-2 den gelip 5 Maç sayısı kurtardık ve 20-18 kazandık...

Öncelikle tüm takımı tebrik ediyorum. Müthiş maç oldu cidden.

Ulaş bugün takımı muazzam yönetti , Vlado ile uyumları harika ligde çok işimize yarayacak onların bu uyumları. Tomi bazen maçta kopuklar yaşadı ama o da tam olarak hazır değil sakatlıktan yeni çıktı. Erhan'da her zamanki gibi hırsıyla , bloklarıyla çok etkili oldu. Janic'i ise sadece manşet alsın diye almışız , hücumu yok , top öldüremiyor.

Son set 8-2'den geri gelmemizde Kemal'in servislerinin etkisi büyüktü.

Janic'i manşet alsın diye değil Geçen sene kadın takımında olduğu gibi Nesiç'e arkadas olsun bi vatandaşı bulunsun diye aldık ....
Cidden nerden buldular yada çok aradılarmı merak ediyorum....

Son setteki o geri dönüş mükemmeldi gerçekten,hepsinin yüreklerine sağık.Nesic'in takımının özelliğidir hiçbir zaman pes etmez,bunun takıma yerleştiğini görmek güzel

Janiç'in yerine daha iyi seçim yapılsaydı şampiyonluğun ne büyük adayı olurduk. Takımı yine de kutlamak lazım bugün aldıkları galibiyetten. Oldukça iyi bir geri dönüş yaptık son set.

Niko olumlu bir transfer gibi duruyor.. Bojan Janic'i de kim getirdiyse, söyleyecek sözüm yok..

Erkek voleybolunu pek takip etmem, bazen maçlara denk geldiğimde izlerim ama kadın voleybolu gibi ilgimi çok çekmez, kızlarımızın maçından sonra çıkacaktık ama vazgeçip kaldık iyi ki çıkmamışız, çok zevkli geçti maç, ilk defa erkek voleybolundan zevk aldım, tabi bunda ilk defa salonda izlemenin de etkisi var

Janic'i manşet alsın diye değil Geçen sene kadın takımında olduğu gibi Nesiç'e arkadas olsun bi vatandaşı bulunsun diye aldık ....
Cidden nerden buldular yada çok aradılarmı merak ediyorum....
Janic'in yetersizliğine katılıyorum ama Eric gayet iyiydi,ayrıldığında burukluk oldu pek çoğumuzda.Genellemeye katılmıyorum.

Maçın gidişatını İpekçi'de ağzımız açık vaziyette takip ettik.Burhan Felek'te kalsa mıydık diye düşündürdü bilhassa 5. set. :)

Janic'in yetersizliğine katılıyorum ama Eric gayet iyiydi,ayrıldığında burukluk oldu pek çoğumuzda.Genellemeye katılmıyorum.

Eric bence yetersizdi ama benim lafım Marina Miletic içindi....

Geri