- Web sitesi
- x.com
7.4.2026 Salı
Estü Spor Salonu
19.00
Estü Spor Salonu
19.00
Ben de senin gibi bir Galatasaraylı olduğu için utanıyorum. Adamın evlilik fotoğrafını koymuşsun aptal aptal konuşuyorsun.. Bir kere Aslan Fenerli falan değil Beşiktaşlıdır. Ayrıca hala ligin en iyi pasörüdür. Ayrıca Ziraat gibi bir takım varken kupa kazandırmasını bekleyecek kadar voleyboldan habersizsin. Anlamadığın bilmediğini konularda yorum yapmaya devam edip komik duruma düşmek istiyorsan devam et!!!Arslan Ekşi gibi bir kaptanımız olduğu için utanıyorum. 39 Yaşında geldiği için, 2 sezondur takıma ayak bağı olduğu için. 2 Sezonda takıma tek 1 kupa bile kazandıramadığı için. VE BU FOTOĞRAF İÇİN.
Ben de senin gibi bir Galatasaraylı olduğu için utanıyorum. Adamın evlilik fotoğrafını koymuşsun aptal aptal konuşuyorsun.. Bir kere Aslan Fenerli falan değil Beşiktaşlıdır. Ayrıca hala ligin en iyi pasörüdür. Ayrıca Ziraat gibi bir takım varken kupa kazandırmasını bekleyecek kadar voleyboldan habersizsin. Anlamadığın bilmediğini konularda yorum yapmaya devam edip komik duruma düşmek istiyorsan devam et!