• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Erkekler Türkiye Kupası Final | Galatasaray Hdi Sigorta 0-3 Ziraat Bankkart

Anıl Mehmet Yıldırım

[ ]
Yönetici
Puanları 36
Çözümler 0
Web sitesi
x.com
@Anıl Mehmet Yıldırım
7.4.2026 Salı
Estü Spor Salonu
19.00

Dün genel itibariyle iyi servis atmadık. Ahmet 8 hata 0 ace falandı. Servis ritmini bulabilirsek bir şansımız var.

Köşelerimize bakıyor maç eğer dün oynan maçta ki gibi üçü de gününde olursa biraz da ortalar katkı verirse şansımız olur.Ben Arslan ve Hasan dan bu maç umutluyum tecrübeli oyuncular bu anlarda kesini göstermeli ikisi de 40 küsür yaşında.Köşelerimiz dün ki oyununu oynasın yeter.Ahmet ve Doğukan da iyi bir orta katkısı verirse kupa gelebilir.Ama Ziraat aşırı form da şuan onlar daha yakın kupaya.

Köşelerimiz dün fbyi yenmek için yeterli oyunu oynadı ama çok iyi oynamadılar. Fbnin smaçörlerine karşı çok daha etkili olabilirlerdi bence. Ziraat maçı için ise dünkü performansları çok yetersiz kalır. Nimir fornal ve clevenot üçlüsü kadar hücum edebilmeli ve servis karşılamada sağlam durmalılar. Peki yeter mi? Hayır. Orta oyuncularımız ve liberolarımız neler yapacak o da değerli. Özetle neredeyse imkansıza yakın duruyor maçı kazanmamız. Umarım ziraat gününde olmaz ve biz en iyi günümüzde oluruz başka türlü şansımız yok bence

Gökçen ve Alonso girmeli

Çarklar ortalama dönse bile bizden iyiler bizim sıfır hata ile oynamamız gerekiyor ama odak düştü

Adamlar farklı seviye. Çok ağır geldiler.

Yıldız denen oyuncuların maça zaten kaybedicez ya kafasıyla çıkması sonucu eziliyoruz şuan. Ziraat çok güçlü servis kullanıyor ve haliyle blokları çalışıyor. Gsnin smaçör ikilisinden biri hücumda gerçekten çok skorer ve yüksek olmalı. Bence atletizm açısından çok zayıfız. Alçaktan hücum ediyoruz. Çok daha yüksekten vuracak bir smaçör lazım

Son maçlarda hep olduğu gibi Patry yine gelmemiş maça.

dün Fenere karsi zar zor kazandik belliydi

Arslan Ekşi gibi bir kaptanımız olduğu için utanıyorum. 39 Yaşında geldiği için, 2 sezondur takıma ayak bağı olduğu için. 2 Sezonda takıma tek 1 kupa bile kazandıramadığı için. VE BU FOTOĞRAF İÇİN.

Karşımızdaki takım evet bizden çok güçlü ve bütçeli ama hiçbir gs takımı böyle ezilmemeli kupa finalinde. Oyun içinde bir karakter koymalı. Maalesef gs voleybol şubesi uzun yıllardır ezik bir profilde. Sürekli boyun eğme durumunda.

Arslan Ekşi gibi bir kaptanımız olduğu için utanıyorum. 39 Yaşında geldiği için, 2 sezondur takıma ayak bağı olduğu için. 2 Sezonda takıma tek 1 kupa bile kazandıramadığı için. VE BU FOTOĞRAF İÇİN.

Ben de senin gibi bir Galatasaraylı olduğu için utanıyorum. Adamın evlilik fotoğrafını koymuşsun aptal aptal konuşuyorsun.. Bir kere Aslan Fenerli falan değil Beşiktaşlıdır. Ayrıca hala ligin en iyi pasörüdür. Ayrıca Ziraat gibi bir takım varken kupa kazandırmasını bekleyecek kadar voleyboldan habersizsin. Anlamadığın bilmediğini konularda yorum yapmaya devam edip komik duruma düşmek istiyorsan devam et!!!

Bir finalde bu kadar ezilmek kabul edilemez. Ziraat senenin en rahat maçını oynuyor. Sahaya çıkmasak da olurmuş...

Bu takım Halkbank serisini umarım böyle oynamaz. Dün de iyi değildik. Ben takımın bu görüntüsünü hiç beğenmedim.

Kaybedeceğimiz bir şey yok, reaksiyon istiyorum bu sette. Tüm hataları ikinci sette yaptık zaten şu oyun finale yakışmıyor

Ben de senin gibi bir Galatasaraylı olduğu için utanıyorum. Adamın evlilik fotoğrafını koymuşsun aptal aptal konuşuyorsun.. Bir kere Aslan Fenerli falan değil Beşiktaşlıdır. Ayrıca hala ligin en iyi pasörüdür. Ayrıca Ziraat gibi bir takım varken kupa kazandırmasını bekleyecek kadar voleyboldan habersizsin. Anlamadığın bilmediğini konularda yorum yapmaya devam edip komik duruma düşmek istiyorsan devam et!

Kaptanımdan özür diliyorum. Voleyboldan hiç anlamıyorum.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Hasan reis sağolsun karşıladığı her top rakibe asist

Çok güçlüler ve maksimum oynadılar.

Yapacak bir şey yok.
...

Geri