EuroCup 2017/2018 Sezonu

Daçka'yı kutluyorum. Bizim yöneticilere seslenmek istiyorum. En son üç kişiydiniz galiba? Neyse.
Scottie Wilbekin basketçidir. İyi oynar. Paranız yok, niyetiniz de yok biliyorum ama şu adamı alın 10 yıl hizmet etsin bize. Biz de sizi güzel hatırlayalım. Giderayak bu transferi yaptılar ya ne iyi adamlardı diyelim.
 
2017-2018 7DAYS EuroCup sezonunun finalistleri Darüşşafaka ve Lokomotiv Kuban arasında oynanan final serisinin ikinci maçı öncesinde EuroLeague yönetimi, düzenlenen organizasyonda kulüp yetkililerimizle bir araya geldi.
Toplantı öncesinde basketboldan sorumlu yönetim kurulu üyelerimiz Ömer Cansever ve Erol Özmandıracı ile şube genel menajerimiz Ömer Yalçınkaya, EuroLeague CEO’su Jordi Bertomeu ile 45 dakikalık bir görüşme gerçekleştirdi. Görüşmede şubemizin gelecek sezonla ilgili politikası hakkında görüş alışverişi yapıldı.
EuroLeague yetkilileri ve Ömer Yalçınkaya’nın hazır bulunduğu toplantıda ise EuroLeague’in yeni sezonunda takım sayısını artırmaya yönelik planları paylaşılırken yeni EuroCup sezonunun planlanan takvimi de takımlarla paylaşıldı. Toplantıda öne çıkan gündem maddelerinden bir tanesi ise EuroCup’ta gelecek sezon normal sezon ve Top 16 turları arasına koyulması düşünülen araydı. Bu konuda yetkililer opsiyonları değerlendirirken 2018-2019 sezonunda organizasyona katılım şartları da değerlendirildi ve onaylandı. Aynı zamanda EuroCup yönetmeliklerinde olan değişiklikler yetkililer tarafından kulüplerle paylaşılırken bu değişiklikler de onaylandı.
Takımımız, EuroLeague organizasyonu ile olan üç yıllık anlaşması gereğince gelecek sezonda da EuroCup’ta yer alacak.
 
Bana 15-16 sezonunu hatırlattılar, duygulandım. Hey gidi günler ..


Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
 
Son düzenleme:
Ben Eurocup'ta bu denli domine ederek şampiyon olan bir takım hatırlamıyorum açıkçası. O yüzden ben de tebrik ediyorum. Oynadığı rakipler dahil Daçka'dan için hak etmedi diyen tek kişi yoktur. Seneye umarım biz de aynı başarıyı tekrar gösteririz.
 

Üst