Herşeyden önce bu takım oyuncuların keyif aldığı ve izleyenlere de keyif verdiği bir takım.Savunmada çok daha gayretli gözüktük.İnşallah böyle devam eder.
Markoishvili CSKA'ya imzaladığı gün burası yangın yerine döndüğünde "sabırlı olun hamleleri görelim" demiştim.Micov ve Pocius açıklandığında da çok sevinmiştim.Pocius daha katkı veremedi ama Micov çok iyi adapte oldu.Geçen gün Twitter'da da yazdım.Markoishvili geçen yıl takımın en önemli parçasaydı, ama Micov bu yıl takıma sınıf atlattı...
Micov'un boyu kısa olsa kesin çok iyi bir saf oyun kurucu olurdu.Şu ana kadar 10'a yakın maçını izledik "Bu tercih de yapılır mı" dediğimiz bir pozisyon görmedik.Çok iyi bir fiziğe ve çok iyi bir oyun zekasına sahip.Aman nazar değmesin.
Erceg epey silkelenmiş gözüküyor.Şutları girmeye başladı.Dün savunmada da vücut temasından kaçmadı.
Sinan sakatlıktan tam anlamıyla döndü.Onun penetreleri hücuma zenginlik katıyor.
Arroyo ve Furkan bu takımın yıldızları.Arroyo kötü top kayıplarıyla başlamasına rağmen ilerleyen dakikalarda sazı eline aldı.Furkan hem savunmada hem hücumda şahane.
Göktürk Ural dün de oyuna girdi ve kolay olmayan bir orta mesafe gönderdi.Bir üçlüğünde top de çemberin iki yanına vurup çıktı.Bence Göktürk üstüne düşülmesi gereken öncelikli oyuncumuz olmalı.Basbas bağırıyor "benden olacak" diye.
Ege Arar da kısa bir süre aldı.Yanlış hatırlamıyorsam 2 tane üçlük denedi.Aslında kaçırdığı ikinci şutta fake atıp potaya gitmeyi veya penetre-pas yapmayı tercih etseydi daha doğru olurdu kendisi için.En azından farklı bir sinyal göndermiş olurdu Ergin Ataman'a ama sağlık olsun.Onun da daha çok mesafe katetmeye ihtiyacı var.
Hep iyiyi konuştuk, gelelim takımın umutsuz vakalarına

Jawai ve Vougioukas.....Jawai'yi eleştirirken içim acıyor.O kadar çok seviyorum.Ama olmuyor, olacak gibi de gözükmüyor.Teknik ekip şimdiden araştırmalara ve görüşmelere başlamalı.
Çok ucuz da olsa, üst düzey katkı vermeyecek de olsa en azından Furkan oyunda değilken rakip pota altını kullanarak yaptığı 8-0, 10-2 vb serilere sebep olmayacak vasat veya bulabilirsek vasatın üstünde bir pivot bulmalıyız.Savunmada temastan kaçmayan bir pivot olsa kafi.
Vougioukas'ın p&r hücumlarında yaptığı perdeler tam bir komedi.Perdeyi yaparken içeriye devrilmesi gerektiğini geç farkediyor.İdrak ettiğinde ise kısa oyuncu çok fazla mesafe katetmiş oluyor.Vougioukas ona opsiyon yaratamadığı için hücumlar tıkanıyor.