EUROLEAGUE İçin Saldır GALATASARAY!

Arkadaşlar,

Roma kulubünün basketbolda başarısız bir sezon geçirmesi ve mali yapılarının da bozuk olması sebebi ile Euroleague A lisansı iptal edildi. Aynı sebeplerden Cibona' nın da iptal edilme olasılığı var. Bu kulüplerin yerine ekonomik yapısı sağlam, marka bilinirliği üst seviyede olan ve büyük taraftar kitlesine sahip 1 veya 2 kulübe Euroleague A lisansı verilecektir. (Bilmeyenler için: A lisansı olan takımlar her sene direk katılıyor bu lige Fenerbahçe Ülker ve Efes Pilsen gibi)

EUROLEAGUE' e katılmak için gerekli bütün şartlara sahibiz (+5000 kapasiteli salon, minimum 5 milyon dolar bütçe, bir yayıncı kuruluş garantisi, taraftarın sürekliliği). Kulübümüz adına çok sevdiğimiz başarılı yöneticimiz Hakan Üstünberk ve şube görevlilerimiz dün itibari ile ULEB yöneticileri ile görüşmelere başlamıştır. Öncelikle bizi bugünlerde fazlası ile mutlu eden başta Hakan Üstünberk olmak üzere kulübün bütün yönetici ve profesyonellerine çok teşekkür ediyoruz, artık geleceğe umutla bakıyoruz.

Sevgili arkadaşlar,
Bu hususta biz Galatasaray'lılara da çok büyük bir görev düşüyor, bu kupada oynamayı her şeyi ile sonuna kadar hak ettiğimizi ULEB yetkililerine ve kendi yöneticilerimize göstermeliyiz.

Birlikte olursak neleri başarabileceğimizi biliyoruz, Galatasaray'ı hiçbir zaman yalnız bırakmadık. Şimdi bizlere bir görev daha düşüyor, ULEB'e bu kupada neden olmamız gerektiğini binlerce mail göndererek anlatmamız çok önemli ayrıca bu mail kampanyasının duyurusunu tüm Galatasaray forumlarında, facebook ta ki Galatasaray gruplarında ve Twitter'da yaygınlaştırmalıyız. ULEB basketbol severlerin ve Galatasaray taraftarlarının bu isteğine kayıtsız kalmayacaktır, bu konuda geçmişte olumlu örneklerde vardır, bu sebeple verilen tepkinin büyüklüğü çok önemlidir.

Kısaca diyoruz ki aşağıda mail adresine Galatasaray'ın neden bu kupada olması gerektiğini dilimiz döndüğünce anlatalım. Türkiye'deki en fazla ve basketbola en çok ilgi gösteren taraftar gurubu olduğumuzu ve bu kupaya katılmayı ne kadar çok istediğimizi gösterelim.

Not: Aynı mailler olmaması için örnek bir mail koymadık. Mail atan arkadaşlar yazdıklarını burayada koyarlarsa diğer atacaklar için örnek olur. Göndereceğimiz maillerin başlığında lütfen EUROLEAGUE ve GALATASARAY kelimeleri kullanalım. İngilizcesi olmayan arkadaşlar göndermek istedikleri metni buraya yazarlarsa çeviride yardımcı olacağız.

EUROLEAGUE İÇİN SALDIR GALATASARAY!

Mail İçin: webmaster@euroleague.net

Resmi Facebook Sayfası: http://www.facebook.com/TheEuroleague

Resmi Twitter Hesabı: https://twitter.com/#!/Euroleague

GSbasket.Org
 
söyle bir sey yazdim. düzeltme yapabilirsiniz. daha göndermedim.

Dear Euroleague delegation,

Galatasaray fans are excited about the chance to play in Euroleague next year. As the club who has brought basketball to Turkey, we have a big fanbase which has a strong interest in supporting the Galatasaray Basketball team. Galatasaray has a long basketball tradition and a few years back the club began to put more money and passion to make the team competitive. If the club gets a chance we are sure that we can make an impact due to our supportive fans, good management and a high budget. We hope that you will give us a chance to show that we can be one of the big names in european Basketball.
 
Müthiş bir haber.Gerekli girşimlere başlamış bile Hakan Bey,gerçekten müthiş işler yapıyor.Umarım güzel haberler alırız ve sürekli katılan takımlardan biri oluruz.Çünkü taraftar olarak bunu hak ediyoruz...

Euroleague İçin Saldır Galatasaray !!!
 
şöyle birşey yazdım:

Dear All,

I have learned that Galatasaray is candidate to have license A to play in Euroleague. Galatasaray is the biggest sport club of Turkey, It has millions of fans all of the world. It has economical power and gives importance sports, especially basketball. It competes in many sports branches. Basketball is one of them, we fans of Galatasaray care about basketball and love vey much. As a 106-year-old club, we deserve and would like to play in Euroleague. We think it will increase the worth of Euroleague. Please consider these issues, and admit Galatasaray to have license A for Euroleague.



Best Regards,
 
Bu sene gerek basketbolcularımız gerek taraftarımız gereksede yönetimimiz olarak inanılmaz bir sezona imza attık bu saatten sonra artık EU zamanı gelmiştir.Bu başlık çok yerinde ve gerekli açıklamalarda yapılmış bu saatten sonra iş bize düşüyor arkdaşlar gelecek seneyi hayal edelim avrupa takımlarına gerçek türk taraftarının nasıl olduğunu gösterelim hafta içleri abdi ipekçideki manzarayı düşünelim..Artık her alanda kabukları kırma zamanı gelmiştir ...
 
Bence bu sezon ki fenerbahce macından resimler göndermemizde gerekebilir. Bu atmosferi euroligde yaşamak istemezmisiniz diye sorabiliriz hatta. Takım da ki oyunculardan koçumuzdan bahsedebiliriz diye düşünüyorum. Gerçekten bu süper haberi iyi değerlendirmeliyiz.
 
ben buna 'i want to feel devotion' demek istiyorum :)

şaka bir yana muhteşem bir haber,inşallah katılırız ve ben bu yolda ne gerekiyorsa üzerime düşeni yapmaya hazırım,hatta bugün çıkarsınlar önümüzdeki sezonun kombinesini hemen gidip alayım.
 
Arkadaşlar cümlenin içeriği çok mühim değil sonuçta biz kulüp yetkilisi değiliz sunum yapmıyoruz, herkes dilinin döndüğünce bişey yazması yetecektir. Euroleague ve Galatasaray'ın birlikte geçtiği küçük bir cümle bile yeterli, nebileyim yada Goggle translete ile çevrilmiş devrik bi cümle. Amacımız Galatasaray taraftarının bunu ne kadar çok istediğini ULEB'e göstermek.

Bunu küçümseyen olacaktır hadi canım bunu maille mi başaracağız diye, Cibona taraftarı bunu maille seslerini duyurarak başardı bizde yapabiliriz, ayrıca gerekli herşeyi kulübümüzün değerli yetkilileri yapıyor bundan emin olun bizim bu aşamada üstümüze düşen görev budur ve çok önemlidir.

Etki tepki meselesi biraz biz bütün organlarımızla (kulüp, taraftar, sponsorlar yani THY ve Efes) büyük bir tepki verirsek gerekli etkiyi sağlarız. Ayrıca THY ve Efes gibi bir şansımız var bizim kulübümüz gerektiğinde o şirketlerden bunun için yardım isteyecek başta THY olmak üzere.

Yani artılarımız var şansımızı küçümsemeden üzerimize düşeni yapalım, zaten kulübümüz 10 senelik bütçe garantisi dahil olmak üzere ULEB'in bütün şartlarını sağlayacağına dair teminat verdi hatta bundan sonra öne sürecekleri şartlarıda peşinen kabul ettiğini beyan etti. Biz burayı çok Kulüp olarak istiyoruz başvurumuzu yaptık ve zamanı gelince bunu ULEB yetkililerine bizim kulübümüzün yetkilileri gösterecek ama bizde tarafatar olrak ne kadar istediğimizi göstermeliyiz.

Metne takılmadan Euroleague için ve Galatasaray'ın geçtiği ingilizce bir metni gönderelim lütfen.
 
şöyle birşey yazdım:

Dear All,

I have learned that Galatasaray is candidate to have license A to play in Euroleague. Galatasaray is the biggest sport club of Turkey, It has millions of fans all of the world. It has economical power and gives importance sports, especially basketball. It competes in many sports branches. Basketball is one of them, we fans of Galatasaray care about basketball and love vey much. As a 106-year-old club, we deserve and would like to play in Euroleague. We think it will increase the worth of Euroleague. Please consider these issues, and admit Galatasaray to have license A for Euroleague.

bence durumu en iyi özetleyen mesaj olmuş çok yerinde tespitler yapılmış...

sette bağırırken bir ses duyarız inceden YÜKLEEEEENNNN diye bu konuda tam yüklenmelik her yerde bu konu gündemde olmalı baskı oluşturmalıyız....
 
I im a galatasaray fan and i want galatasaray as a part of euroleauge. bu bile yeterli sanırım. önemli olan çok yayılması ve çok mail gitmesi anladığım kadarı ile. facebook twitter. heryere yaymak lazım.
 
Ben mesajımı yolladım bile.Galatasray taraftarlarının Avrupa'daki büyüklüğünü,yeni yönetimin basketbolla ilgili düşüncelerini ve en önemlisi ise Galatasaray Fenerbahçe derbisinin mutlaka euroleague'nin izlenirliğini yükselteceğini yazdım..
Roma son hafta playoffta dısında kalırken aynı unicaja malaga deplasmanda barçayı yenerek son anda 8'e kaldı ki aynısı bizde olsaydı barçanın yaptıgını yaparmıydık orasını bilemiyorum
 
Bu başlığı görmek bile benine kadar heyecanlandırdı inanamazsınız. Ve hemen birşeyler yazıp gönderdim bende. Umarım en az fbülker kadar potansiyelimiz olduğu kanısına varıp şu liğsansı verirler. Bu lisansı alırsak oktay hoca ile de 10 sene sözleşme uzatmak ilk işimiz olmalı. :)
 

Üst